Wie?

Bella Vespa bied je verschillende mogelijkheden aan, waardoor je op een aangename en comfortabele manier, verschillende steden kan ontdekken, of genieten van de schilderachtige Leiestreek en de Vlaamse Ardennen. Een eerste mogelijkheid is, om alles te verkennen met een Vespa; en dit met zijn tweetjes, met de familie, onder vrienden of als bedrijfsuitstap.

Een tweede mogelijkheid is om, van op het water te genieten van het mooie landschap dat de streek rond Gent rijk is. Een derde mogelijkheid is om een Vespatoer en een boottocht te combineren, waarbij je dan ’s middags of ’s avonds uit eten gaat. Zelfs een overnachting kan geboekt worden, wanneer je langer wil genieten van deze unieke uitstap.“Life is a journey, enjoy the ride”

 

  

Geniet van een unieke belevenis en een onvergetelijke dag onder vrienden, met je gezin, met de familie, of met je collega’s. Alles is mogelijk, en alle informatie vind je dan ook terug op de website. Je vind er tal van combinaties zoals een Vesparoute met een romantische boottocht op de Leie; een heerlijke BBQ of een diner om gezellig na te praten. Zelfs overnachten en langer genieten van deze leuke arrangementen zijn perfect mogelijk.

De Vesparoutes nemen je mee doorheen de Leiestreek met zijn talrijke pittoreske dorpjes; ofwel opteer je voor een rit door de Vlaamse Ardennen met zijn heuvels en wijdse vergezichten. Een andere optie is de Scheldevalleiroute, of een rit doorheen het Meetjesland. Ja, zelfs een ontdekking van het historische gedeelte van de stad Gent kan geboekt worden. Welke keuze je ook maakt, het wordt ongetwijfeld een dag om nooit meer te vergeten.Top service – 7/7 open – Top locatie – 10 Jaar ervaring

 De arrangementen zijn sterk uiteenlopend, gaande van:

  • een zomerarrangement
  • een Vespa diner
  • een overnachting
  • teambuilding
  • vrijgezellendag
  • een luxe sportboot
  • een Hollandse sloep
  • een samenwerking met rederij Dewaele, voor grotere groepen

 

Visie:

Wij bieden u een persoonlijke service, verschillende voertuigen en boten op een toplocatie direct aan de Leie aan . Bedrijf of particulier, wij maken er een onvergetelijke belevenis van!

Neem vlug een kijkje op onze website, en ontdek de waaier van mogelijkheden.

 

Meer informatie:

La Bella Vespa BVBA – Beukenlaan 65 – 9051 Gent

0485 / 46 49 49

info@labellavespa.be

www.labellavespa.be

Info betreffende de foto’s op deze pagina: Copyright © Deze foto’s zijn allemaal inzendingen van onze klanten van de facebookpagina van La Bella Vespa, en mochten van de uitbater van La Bella Vespa gebruikt worden op deze pagina.