In Berlare biedt Vlotjeskamperen de mogelijkheid voor 10 personen om te kamperen op een vlot op het Donkmeer. Hier geniet je van de prachtige natuur en word je gewekt door vrolijke vogels en het rustgevende geluid van het water. Het is de perfecte plek voor ultieme ontspanning, schoonheid en rustige nachten. 

Vlotkamperen prikkelt de zintuigen en is een unieke overnachtingsmogelijkheid voor avonturiers en iedereen die uit de slaapkamermuren wil breken. Een knotsgek idee en een onvergetelijke ervaring.

Vlotkamperen is een slim concept waarbij je in een tent op een vlot op het Donkmeer slaapt, te midden van serene natuur. Het biedt een betoverende ervaring en ontsnapping aan dagelijkse drukte. Berlare, met zijn prachtige natuurlijke omgeving, is de perfecte locatie voor vlotkamperen. Je kunt genieten van de rust en de natuur, met de mogelijkheid om te zwemmen in het nabijgelegen Nieuwdonk.

Vlot kamperen … Weg van de drukte, dicht bij elkaar!

Vogelliefhebbers kunnen verschillende soorten vogels spotten, waaronder ooievaars, oeverlopers, steenuilen, ijsvogels en zelfs de zeldzame kwak, die mogelijk je tent bezoeken. Kortom, vlotkamperen biedt een unieke kans om de natuur van dichtbij te ervaren en te genieten van rust en sereniteit aan het Donkmeer.

Bij vlotkamperen ligt er naast elk vlot een bootje om aan land te gaan, maar waarom de bubbel verlaten? Er is veel te doen in de omgeving van het Donkmeer, van wandelen tot fietsen, lekker eten, kunst en natuur. Er zijn wandelroutes langs de waterpartijen en fietsroutes om de omgeving te verkennen. Dendermonde is een nabijgelegen stad voor een gezellig terrasje. Voor meer
informatie over prijzen en beschikbaarheid, bezoek de website van vlotjeskamperen.

Bron: Officiële website van Routen, Scheldeland, Provincie Antwerpen en Vlotjeskamperen.

Met dank aan Routen, Scheldeland, Provincie Antwerpen en Vlotjeskamperen.

Info betreffende de foto’s op deze pagina: © Copyright Vlotjeskamperen.