DSCN6913DSCN6933DSCN6925Gent en omstreken ontdekken vanop het water kan je op verschillende mogelijkheden. Een eerste mogelijkheid zou kunnen zijn aan boord van een mini-jacht, waarbij je zelf het roer in handen neemt en beslist hoe lang en hoe ver je varen wil op de Leie langsheen de vele schilderachtige dorpen zoals Deurle en Sint-Martens-Latem.

Een andere mogelijkheid is een tocht maken met een gloednieuwe fluisterboot, die je meeneemt op de Gentse binnenwateren terwijl een gids je alles vertelt over de plaatsen en gebouwen die aan jou passeren; dit alles in combinatie met een hapje en een drankje.

Een derde mogelijkheid is aan boord gaan van een luxueuze passagiersboot voor een boottocht op de Leie, terwijl je geniet van een creatieve en verzorgde kwaliteitskeuken. Onderweg heb je dan ook de mogelijkheid om te ontschepen in de Leiestreek voor een rechtstreekse ontmoeting met een trekpleister gelegen aan de oevers van The Golden River.

Minerva Boat Company vindt je langsheen Coupure rechts 2A in Gent, en verwent je van Pasen tot en met 15 oktober. Wil je alle details nog eens nalezen, klik dan op de volgende link:  http://www.minervaboten.be/.

Rondvaarten in de kuip van Gent betekent vertrekken van op de Graslei op open en overdekte boten, die je meenemen voor een ontdekking van de stad van op het water. Gent Watertoerist bvba, Hoogpoort 39 in Gent, verwelkomt jullie graag voor een onvergetelijke tocht en dit kan dagelijks vanaf 1 april tot en met 15 oktober. Nieuwsgierig geworden? Klik dan meteen op de nu volgende link:  http://www.gent-watertoerist.be/.

Benelux Rederij staat gekend voor zijn Leiecruises met onderweg een stop van 1 uur in Sint-Martens-Latem. Onderweg kan je genieten van een uitgebreide keuze koude en warme gerechten, receptieformules en all-informules. Inschepen doe je op de Recollettenlei 32 in Gent, en alle details vind je terug via deze link:  http://www.benelux-rederij.com/

Info betreffende de foto op deze pagina: © Copyright Ryckaert Gino.