Zin om zelf eens het roer in handen te nemen  en samen met je medepassagiers te varen over de toeristische Leie? Dat kan bij de Boat Company Minerva, Coupure rechts 2a, Gent. Alle boten zijn ontworpen voor uw bedieningsgemak en comfort. De bediening is zeer eenvoudig en je hebt helemaal geen vaarbrevet of ervaring nodig. Er is voldoende bekwaam personeel aanwezig die je met raad en daad bijstaan vooraleer je van wal steekt.

DSCN6913Varen kan je vanaf Pasen tot 15 oktober van 10 tot 20 uur (of op afspraak) en tijdens de maanden juli en augustus kan je varen van 9 tot 21 uur. Er is een ruime keuze aan boten gaande van een cabrio, een standaardboot met dakbescherming tot een familieboot.

De prijsklasse varieert volgens het gekozen vaartuig en het aantal uur dat je wil varen. Je vaart in een rustig tempo voorbij prachtige tuinen en langsheen de schildersdorpen St.- Martens – Latem en Deurle. Dagelijks kunnen er ook enkele cabrio boten DSCN6934en familie boten het historische centrum van Gent invaren.

De huur van de boot, de btw, de brandstof en de verzekering zijn in de prijs inbegrepen; en op elke boot kan je je eigen picknick meenemen aan boord. Gekoelde frisdranken, wijnen en kava zijn bij de uitbaters te verkrijgen. Meer info kan je bekomen via minervaboten@skynet.be; maar je kan alvast ook een kijkje vooraf nemen op hun website.

Reserveren wordt sterk aanbevolen en dat kan via het volgend nummer: 0032(0)9/233.79.17.

Bron: Officiële website van de Boat Company Minerva