“Brunchroom Zusjes”


Welkom bij “Zusjes Dagzaak,” waar we niet alleen onze gasten verwennen met heerlijke brunches, ontbijtjes, lunchgerechten en 4-uurtjes, maar waar we ook de warmte en gezelligheid van zusterlijke liefde delen. Waarom “Zusjes,” vraag je je af? Wel, dat komt omdat wij twee enthousiaste zussen zijn die een passie hebben voor lekker eten en geweldige momenten creëren.

Onze naam is niet alleen een eerbetoon aan onze hechte band, maar het weerspiegelt ook perfect onze grootste troef: kindvriendelijkheid. Bij “Zusjes” verwelkomen we families met open armen. We hebben een speciaal menu voor de kleintjes en zorgen ervoor dat onze omgeving een speelse en veilige plek is waar kinderen zich kunnen vermaken terwijl ouders genieten van hun maaltijd.

Kom langs bij “Zusjes Dagzaak” en laat ons je verwennen met smakelijke gerechten en een warme glimlach. Of je nu met je familie, vrienden of alleen komt, we heten je van harte welkom in onze gezellige oase van liefde, eten en plezier. Tot snel!


“Wij hebben een plek gecreërd die openstaat voor gezinnen met een speelruimte voor de kindjes”


Bij “Zusjes” draait onze Brunch Zondag om één ding: jouw onbezorgde culinaire genot. We begrijpen dat ouders en volwassenen graag willen ontspannen en genieten van hun maaltijd, daarom zorgen we voor professionele kinderbegeleiding. Terwijl de kleintjes plezier maken, kunnen jullie je hart ophalen aan onze heerlijke gerechten. En als het weer meezit, biedt ons ruime terras met een prachtig uitzicht op het groen de perfecte setting voor buitenplezier.

Maar maak je geen zorgen, “Zusjes” is er voor iedereen. Onze Brunchroom is zo ontworpen dat mensen zonder kinderen hier net zo gezellig kunnen genieten van onze keuken. Iedereen is welkom en kan zich hier thuis voelen. Naast ons streven naar culinair plezier en gastvrijheid koesteren we nog een ander belangrijk doel: het verkleinen van onze ecologische voetafdruk. Daarom zetten we ons in voor nauwe samenwerking met lokale producenten. Zo dragen we bij aan duurzame handel, bieden we onze klanten kwaliteitsproducten en geven we lokale producenten de erkenning die ze verdienen. Bij “Zusjes” gaan we verder dan alleen lekker eten; we streven naar een positieve impact op onze gemeenschap en het milieu. Kom langs en proef de smaak van duurzaamheid en gastvrijheid bij “Zusjes.”


“De Zusjes”


Maak kennis met Ankie en Céline, de dynamische zussen achter ons verhaal bij “Zusjes Dagzaak”. Ankie, trotse moeder van de 3-jarige Louise, heeft een indrukwekkend academisch pad bewandeld. Ze behaalde haar bachelor in verloskunde en een Master in Public Health. Hoewel de gezondheidssector haar zeker boeide, vond ze niet de volledige voldoening die ze zocht. Daarom besloot ze haar passie te volgen en stapte ze in het toeristische veld, waar ze de Maastrichtse toeristentrein op zonne-energie van haar vader overnam. Enkele jaren lang runde ze met succes een vakantiehuis voor 8 personen in Teuven. Maar het idee voor een HORECA-project sluimerde al een tijdje en uiteindelijk viel het juiste idee op zijn plek: een Brunchroom en Ijssalon.

Céline, een ondernemende Hotello met een hart voor gastvrijheid en entertainment, heeft haar eigen unieke pad bewandeld. Ze studeerde aan de Hotel Management School Maastricht en specialiseerde zich in de eventmanagementbranche. Al snel drong het besef door dat ze voor zichzelf wilde beginnen om haar creativiteit volledig te benutten en alles “op haar eigen manier” te doen. Ze richtte haar eigen evenementenbedrijf op, maar miste de passie die ze altijd had gehad voor de horeca.

En zo kwamen deze twee ondernemende zussen samen om een fantastische dagzaak te creëren in de betoverende Voerstreek. “Zusjes Dagzaak” is het resultaat van hun gedeelde passie voor gastvrijheid, creativiteit en lekker eten. We nodigen je uit om samen met ons te genieten van deze spannende reis en te proeven van de unieke ervaring die we hebben gecreëerd. Welkom bij “Zusjes”!

Bron: herbewerkte tekst die ik ontving van Mevrouw Céline van den Boorn, zusje en eigenares van Brunchroom Zusjes & Ijssalon MerSy, Voerenstraat 52, 3790 Moelingen. Telefonisch te bereiken op het nummer +31 6 21 69 66 02; alsook via mail: info@zusjes.be

Met dank aan: Mevrouw Céline van den Boorn

Info betreffende de foto’s op deze pagina: © Copyright Bart Willemsen.