dsc02092

Wippelgem

De uitbaters Andrea en Pasquale vonden in het landelijke Wippelgem de ideale locatie na een zoektocht van enkele jaren. Het restaurant is makkelijk bereikbaar en beschikt over een ruime eigen parking, heeft een gezellig zomers terras met kinderhoek, kortom alles wat ze zochten.

Heerlijke Italiaanse gerechten in een gezellige sfeer

Ze hebben een specifiek concept in gedachten. Ze willen Italiaanse gerechten serveren, maar met dat ietsje meer, gerechten die afwijken van het traditionele met de klemtoon op versheid. De pasta’s zijn dan ook met dagverse deegwaren bereid.

Il Posto Giusto – De Juiste Plaats

img_7661De bedoeling is dat de gasten op “DE JUISTE PLAATS “(=IL POSTO GIUSTO) terechtkomen om de échte Italiaanse keuken te proeven in een aangenaam en familiaal kader. Gezelligheid dient troef te zijn zodat de gasten zich thuis kunnen voelen en genieten van het lekkere eten.

Ze bieden een vaste gevarieerde kaart aan, van de eenvoudige pizza tot meer verfijnde Italiaanse gerechten. Deze wordt aangevuld met suggesties.

Bij Il Posto Giusto bent u inderdaad op de juiste plaats om culinair Italië te ontdekken want samen met hun kinderen Matteo en Ilaria willen ze hun gasten verwennen.

Pasquale en Andrea en hun team hopen u binnenkort te mogen verwelkomen.

Benvenuto!

Met dank aan Marijke De Brauwer voor de tekst en de bijgevoegde foto’s.

Il Posto Giusto kan je ook volgen op Facebook.

@: info@ilpostogiusto.be