Zin in een smaakvolle ontdekkingstocht op twee wielen? Dan is een culinaire fietstocht van 45 kilometer door het betoverende Malle en haar omgeving precies wat je zoekt! Laat je verrassen door een zorgvuldig uitgestippelde route, waarbij je onderweg op drie verschillende culinaire stops wordt verwend. Het enige wat jij hoeft te doen, is je fiets van stal halen. De rest? Dat regelen wij voor jou. Klinkt als het perfecte recept voor een onvergetelijke dag, toch?Waar kun je al dat lekkers verwachten? Nou, bereid je voor op een vorstelijk ontbijt bij De Kasteelhoeve. Denk aan een smakelijke selectie van fruitsap, koffie of thee, verse broodjes, knapperige croissants, romige yoghurt, sappig fruit, knapperige granola, een zacht gekookt eitje, verrukkelijke trappistenkaas, hartige charcuterie en een assortiment van zoet beleg.Voor het hoofdgerecht schuif je aan bij Café Trappisten, waar je de keuze hebt uit verleidelijke opties zoals een salade met scampi en champignons, een sappige trappistenburger of een verrukkelijke veggie lasagne.En als kers op de taart sluit je deze culinaire reis af bij De Comme, waar je kunt genieten van een hemels dessert. Ga je voor een verfrissende coupe café glacé, een verrukkelijke appelstrudel met een bolletje ijs, of een klassieke wafel overladen met romige slagroom? De keuze is aan jou!

Enkele praktische details:

Startpunt: De Kasteelhoeve, Kasteellaan 81, Malle.

Vertrektijd: tussen 9.30 en 10.00 uur.

Beschikbaarheid: Elke dag, met uitzondering van maandag en dinsdag, van 20 april tot 29 september.

Fietsroute: Een prachtige tocht van 45 kilometer. De route, gebaseerd op knooppunten, ontvang je na reservatie.

Reserveren: Makkelijk te regelen via het formulier onderaan deze pagina, via toerisme@malle.be of in het toerismekantoor. Graag minstens 2 werkdagen op voorhand reserveren.

Prijs: Slechts 44 euro per persoon, exclusief dranken. Voor kinderen tot 12 jaar is er de mogelijkheid om ter plaatse te bestellen en af te rekenen.

Klaar voor een heerlijke ontdekkingstocht vol smaak en avontuur? Boek nu jouw culinaire fietservaring en laat je betoveren door al het lekkers dat Malle te bieden heeft!
Via deze link kan je de bijlagen downloaden.

We helpen je graag verder:
Toerisme Malle, Antwerpsesteenweg 246, 2390 Malle
Het toerismekantoor is op weekdagen open van 10 tot 12 en van 13 tot 16 uur en
van 1 juni tot 30 september ook op zaterdag van 9 tot 12 uur.

INFO:
03 310 05 14 | toerisme@malle.be | www.toerisme-malle.be

Bron: officiële website van toerisme Malle
Met dank aan toerisme Malle en in het bijzonder aan Mevrouw Maloek Jespers.
Tekst werd aangepast met A.I.
Info betreffende de foto’s op deze pagina: © Gemeente Malle en Stanny Corewyn.