Ingrediënten:
- 3 wit van prei
- 150 g beenham in blokjes
- 600 g verse tagliatelle
- 200 g geschaafde parmezaan
- 2 dl room
- bussel peterselie
- olijfolie
- peper
Werkwijze:
Kook de tagliatelle zoals aangeduid op de verpakking.
Snijd de prei in kleine stukjes.
Giet een beetje olijfolie of boter in een pan of wok.
Bak de prei op een constant vuur en voeg op het einde de geraspte ham toe.
Doe vervolgens de culinaire room erbij en laat nog 1 à 2 minuten sudderen.
Hak de peterselie fijn.
Giet de bereiding over de tagliatelle en werk af met de geraspte kaas en de fijngehakte peterselie.
Voeg peper toe naar eigen smaak.
Aarzel niet om deze bereiding te gratineren voor nog meer smaak.
Bron: lekker van bij ons
Met dank aan lekker van bij ons en het Nieuwsblad
Foto:© lekker van bij ons