Windows Phone_20150411_20_13_27_ProWindows Phone_20150411_20_49_51_ProWe kunnen het niet onder stoelen of banken stoppen, neen, we moeten eerlijk bekennen dat wij Vlamingen echte Bourgondiërs zijn en daar zijn we natuurlijk heel trots op.

Op elke hoek van elke stad vind je een restaurant en waar vroeger enkel de Franse keuken primeerde, heb je tegenwoordig zoveel keuze dat je soms door de bomen het bos niet meer kan zien.

Gelukkig maar, want elke mens is anders en iedereen heeft zijn eigen favoriet(en) wat betreft het eten dat ze willen voorgeschoteld krijgen; of het restaurant waar ze willen gaan eten , zolang het maar lekker en betaalbaar is . Ik beken zeker kleur als ik zeg dat ik verzot ben op Italiaans eten, en dat brengt ons dan meteen bij restaurant Villa San Martino, gelegen op wandelafstand van B&B Tussen Kunst en Konfituur, in Oud-Heverlee.

Windows Phone_20150411_21_27_06_Pro

Hier serveren ze de klassieke Italiaanse keuken, waarbij je de keuze hebt om à la carte te eten, ofwel kies je voor het sugestiemenu voor de prijs van 39 €. Inbegrepen zijn dan een antipasti, pasta en een secundi. Wat je ook kiest, je smaakpapillen zullen zeker aangenaam verrast worden en de lekkere wijnen maken het geheel af en zorgen ervoor dat je een hele leuke, maar bovendien gezellige avond tegemoet gaat.

Windows Phone_20150411_20_49_59_ProWindows Phone_20150411_21_26_57_ProNiettegenstaande de kaart beperkt is, werkt men met dagverse producten; en de kaart kan week na week variëren, puur op basis van die producten die dan op hun best zijn.

Het gezellige interieur geeft je het gevoel alsof je je meteen in Italië waant, en de sympathieke en vriendelijke obers zorgen ervoor dat je niets tekort komt. En als je nadien nog wat plaats hebt, kan je nog eens proeven van de lekkere desserts of een koffie als afsluiter van een hele fijne avond.