thumb_P1100170_1024thumb_P1100110_1024Ietwat verscholen in de schaduw van de Onze-Lieve-Vrouwekerk vind je dit mediterraanse restaurant, waar chef Roberta samen met haar keukenpersoneel garant staat voor smaakvolle en authentieke, huisbereide Italiaanse gerechten.

Benvenuto!

Achter elke sterke vrouw staat een sterke man, en ook hier is dat het geval, want haar man Filippo en zijn zaalpersoneel zorgen ervoor dat elke klant hier vanaf het binnenkomen tot en met het huiswaarts gaan in de watten wordt gelegd.

Gastvrijheid op Italiaanse wijze!

Het restaurant is heel smaakvol ingericht en de familiale sfeer geven je het gevoel alsof je te gast bent in het huis van de familie Catania. De open keuken zorgt voor een uniek schouwspel en weerspiegelt de goed geoliede machine tussen keuken- en zaalpersoneel.

Come Casa!

voorgerechtantipastaOp de menukaart vind je tal van Italiaanse gerechten, zoals koude- en warme voorgerechten, pasta’s, vlees- en visgerechten en voor diegenen die graag een beetje van alles willen proeven zijn er de verschillende menu’s. Wat je ook kiest: alles wordt door chef Roberta Silvestrini met heel veel zorg en smaak voor je klaargemaakt.

Goed om te weten:

Restaurant L’Angelo Rosso vind je terug in de Ridderstraat 2, 3800 Sint-Truiden

Telefonisch bereikbaar op het nummer: +32 (0) 11 59 16 00

Mail naar info@angelorosso.be

Openingsuren: op maandag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag open van 12.00 tot 13.30 uur en van 18.00 tot 21.00 uur. Gesloten op dinsdag en woensdag

Restaurant L’Angelo Rosso kreeg ook een vermelding in de Michelin Gids ’15 en in Gaultmillau ’15

Er is een terras voorzien waar het op zonnige dagen heerlijk vertoeven is