dro01_0006dro01_0016
B&B Droomkerke kan je omschrijven als een feeëriek gastenverblijf in een beschermd natuurgebied tussen Gent in Brugge en vlak bij het fiets- en wandelnetwerk. Eén van de gebouwen van de vierkantshoeve (1781) werd volledig gestript en omgetoverd tot een stijlvol logeeradresje.

Elke kamer vertelt een ander verhaal. De suitekamers hebben een romantisch hemelbed. De badkamer vormt een eilandje van persoonlijke wellness met z’n bubbelbad, etherische oliën en heel veel kaarsjes.

dro01_0046dro01_0055In de leefruimte wordt er ontbeten en ’s avonds kan je rond het haardvuur gezellig napraten. Je kijkt toe in de open keuken hoe de gastheer op aanvraag een heerlijke maaltijd met streekproducten klaarmaakt.

In de tuin bevinden zich meedere terasjes waar je kan genieten van een streekbiertje. Een extra troef is de private wellnessruimte met sauna, relaxruimte, buitenjacuzzi en privéterras. Meer info op onze website.  

dro01_0051Wil je zelf ook eens te gast zijn in de B&B Droomkerke en één of meerdere dagen verwend worden, klik dan op de volgende link die je rechtstreeks naar hun website brengt: http://www.droomkerke.be/

Deze pagina kwam tot stand dankzij Bieke Claessens, van wie ik de foto’s, welke zij gemaakt heeft in B&B Droomkerke, mocht gebruiken. Hartelijk bedankt daarvoor, Bieke.