P1070932Onze B&B ligt aan de rand van het Meerdaalwoud, De Dode Beemden en de Zoete Waters. Centraal gelegen en dus een ideale uitvalbasis om het land te verkennen! Een daguitstap naar de Ardennen behoort tot de mogelijkheden, we grenzen aan Waals-Brabant.


Sfeervollekamers


De kamers zijn sfeervol ingericht en hebben een privé badkamer, een zithoekje, tv en dvd. In de tuin, met pizza-oven en barbecue, kruidentuin en boomgaard, is het heerlijk vertoeven. We serveren dagverse producten, streekgebonden, ambachtelijk of zelfgemaakt. Ontbijten kan in de woonkamer, de veranda en in de tuin. Zowel de toerist als de zakenman en -vrouw voelen zich hier thuis.

Eerst een glaasje cava, dan even languit relaxen in de tuin, een gegidste stadswandeling en ’s avonds een zelfgebakken pizza en pintje in het groen. Sounds like summer? Ingrid en Koen schepten hun eigen zomerparadijsje op een boogscheut van de Zoete Waters in Oud-Heverlee.Terrasjesstad Leuven op busafstand, verschillende natuurgebieden op fietsafstand en klasserestaurants en een grote speeltuin op wandelafstand.

Tussen Kunst & Konfituur bestaat intussen al enkele jaren. Maar de droom rijpte al veel langer bij Ingrid. “Vanaf dat ik in Engeland zelf in leuke Bed & Beakfasts terechtkwam, wist ik dat ik dit ook wilde doen.


Omgaan met mensen


P1070935Met mensen omgaan, hen omringen met goede zorgen, mooie tafels dekken en lekker eten klaarmaken, dat zijn gewoon al mijn passies in één beroep!” Het is hard werken, zo zeven op zeven, maar gelukkig gaat dat altijd wel een beetje gepaard met een vakantiegevoel. “In de zomer is het hier paradijselijk, maar ook in de winter, als er veel sneeuw ligt, is het schitterend. Alle gasten voelen zich hier zo ontspannen dat ze na een weekend soms het gevoel hebben dat ze twee weken met vakantie zijn geweest. Heerlijk toch?”

Lees meer op de site van Vlaanderen Vakantieland.

Of klik meteen door naar de website van Ingrid en Koen, uitbaters van deze B&B