De belangrijkste troeven voor deze B&B zijn :

Op 1 augustus 2019 openden wij met trots de deuren van onze charmante Bed and Breakfast, gelegen in het hart van de schilderachtige Vlaamse Ardennen. Een betoverend avontuur wacht hier op je, op slechts 10 minuten wandelen van het majestueuze Muziekbos.

Laat je verleiden door de vele schilderachtige routes die je te voet of per fiets kunt verkennen. Voor een unieke ervaring bieden onze elektrische mountainbikes eindeloze mogelijkheden om de adembenemende Vlaamse Ardennen te doorkruisen.

Wil je in stijl en comfort genieten van het landschap en een onvergetelijke dag beleven? Stap op onze scooters en rijd over de karakteristieke kasseien, zoals die van de beroemde Koppenberg. Naast deze avonturen zijn er talloze andere dagtripmogelijkheden die wachten om ontdekt te worden.

Bij ons geniet je niet alleen van een aangenaam verblijf, maar beleef je ook de schoonheid van de Vlaamse Ardennen op een unieke en onvergetelijke manier.

Ontdek een prachtig verblijf aan de voet van de schilderachtige Muziekberg, op een steenworp afstand van het betoverende Muziekbos. Of je nu een fervente fietser, enthousiaste wandelaar, avontuurlijke mountainbiker bent, dit is jouw ideale vertrekpunt voor onvergetelijke ontdekkingen.

Wat ons werkelijk uniek maakt, is ons trotse A+ label, waarmee we voorop lopen in toegankelijkheid voor andersvaliden. Als enige logiesverstrekker in Oost-Vlaanderen met dit label, zorgen we ervoor dat belangrijke ruimtes volledig zelfstandig toegankelijk zijn, waardoor iedereen bij ons kan genieten van een welverdiend verblijf.

Met een riante capaciteit van 14 bedden in onze gezellige B&B en nog eens 8 in onze ruime vakantiewoning, kunnen we in totaal 22 gasten herbergen. En het beste is, beide opties bevinden zich op hetzelfde adres en kunnen zelfs gecombineerd worden voor groepen, vrienden, families, of verenigingen – alles kan, alles is mogelijk.

Laat je betoveren door onze huiselijke ambiance, geniet van de rustige ligging en ontspan in onze prachtige tuin en op het terras. Welkom bij ons, waar comfort, toegankelijkheid en een warme ontvangst samenkomen voor jouw perfecte uitje.

  • P1010380Wil je nog meer info in verband met deze B&B, klik dan meteen op de volgende link en je komt er alles over te weten:  http://www.muzieklo.be/.

Deze pagina werd gepost met vriendelijke toestemming van de uitbaters van deze B&B.

Informatie betreffende de foto’s op deze pagina, © Copyright B&B Muzieklo.