Charmeverblijf in een oase van rust!

In de vallei van de Zuidleie, naast het natuurgebied ‘De Warandeputten’; én aan de rand van de bossen én op de Vlaanderen fietsroute, vind je dit charmeverblijf dat baadt in een oase van rust. Dit is niet alleen de ideale plek voor elke fietser of wandelaar; maar ook iedereen die houdt van de stad of de zee komt zeker aan zijn trekken, want Brugge en de kuststeden zijn slechts een boogscheut van Hoeve Westdijk verwijdert.

Ontspannen in een huiselijke sfeer!

Gastvrouw Conchita ontvangt iedereen op een gastvrije manier in een ontspannen en huiselijke sfeer; zodat je je hier meteen thuis voelt. Vanuit één van de vier knus ingerichte kamers geniet je als gast van een uniek zicht op de vallei; en ’s morgens word je zalig wakker door het ruisen van het tegen de dijk klutsende water. Kortom deze volledig gerenoveerde 19de eeuwse hoeve bevat alle ingrediënten die bijdragen aan een verblijf waarbij je volledig tot rust komt en even ontsnapt aan de dagdagelijkse sleur van het leven.

Pittoreske dorpjes!

Met de fiets bereik je de stad Brugge reeds na 4 kilometer, en de witte en pittoreske dorpjes Damme en Lissewege zijn nooit veraf. Met de wagen bereik je de kust in slechts 30 minuten, en indien je liever hier in de streek blijft, dan zal je zeker kunnen genieten van de talrijke natuurgebieden en bossen; of genieten van een wandeling, een fietstocht of een autoroute. Alles is hier werkelijk mogelijk en binnen handbereik. Visliefhebbers komen ook aan hun trekken, want voor de deur van jullie verblijf kan er naar hartelust gevist worden op karper, bliek en rivierpaling.

Brugse Ommeland!

Het Brugse Ommeland baadt werkelijk in het groen en schreeuwt om ontdekt te worden. Historische polderlandschappen en mysterieuze bossen wisselen elkaar voortdurend af in het landschap. De groene gebieden zijn werkelijk een verademing voor jong en oud; en achter de Damse Vaart en het kanaal Gent-Brugge-Oostende gaan verschillende, boeiende verhalen schuil. Ben je op zoek naar de eeuwenoude natuurhistorie in deze mooie streek, dan zijn er de vele groendomeinen, de (kasteel)parken, de natuurreservaten en is er een fijne selectie aan privé-tuinen; waarbij de ene zo mogelijk nog origineler is dan de andere.

Romantiek, rust, nostalgie en verborgen mysterie in een uniek kader!

Besluit: Ben je op zoek naar charme, romantiek, rust, een vleugje nostalgie en verborgen mysterie verenigd in een uniek kader, dan is deze volledig gerenoveerde 19de eeuwse B&B Hoeve Westdijk the place to be! Iedereen voelt zich hier meteen perfect thuis en komt dan ook volledig tot rust binnen deze alles biedende omgeving.

Via deze knop kom je rechtstreeks op de originele website van B&B Hoeve Westdijk, waar je ongetwijfeld een antwoord vind op al je vragen.
Deze pagina kwam tot stand dankzij de toelating van Mevrouw Conchita, uitbaatster van deze B&B.
Foto’s: © Thomas De Wispelaere