hoogstratenLaat ik eerst eens beginnen met de twee hoofdrolspelers aan jullie voor te stellen. Fredje is de coolste muis van heel Hoogstraten en natuurlijk heeft hij ook een muizenlief, Fraisellie. Samen gaan ze op stap en beleven ze té gekke avonturen in en rond Hoogstraten. Aan de hand van 14 verhalen nemen Fredje en Fraisellie jullie mee naar elke deelgemeente, waar jullie op zoek moeten gaan naar de merkwaardigste, meest mysterieuze en leukste plekjes.

Daarbij komt ook nog eens dat Fredje en Fraisellie de grappigste, griezeligste maar ook de meest vreemde verhalen kennen die daaraan verbonden zijn. En nu nodigen ze alle kinderen uit om samen met hen op zoek te gaan naar dansende zwarte katten; of om jullie meer te vertellen over Begijn Fraisailina; of willen jullie meer te weten komen over wat er nu allemaal in het Grote Audina Toverboek staat?

Alles kan en alles is mogelijk. Haal dit leuke verhalenboek, samen met een gratis een pluchen Fredje en Fraisellie in huis; trek jullie jas en een paar stevige wandelschoenen aan en dan nemen de hoofdrolspelers uit het boek jullie mee op ontdekkingstocht door Hoogstraten, terwijl ze onderweg de spannendste verhalen vertellen.

Misschien hebben jou mama en papa wel een beetje schrik om dit avontuur te beleven en is het goed dat jij een stoere muizenvriend of flinke muizenvriendin bent. Fredje en Fraisellie zullen je hulp op prijs stellen en je ouders zullen zich al een stuk beter voelen onderweg, als ze ervaren hoe jij, samen met je nieuwe vriendjes, alles tot een goed einde kan brengen.

Practisch:

  • Dit Hoogstraatse kinderverhalenboek, met pluchen Fredje en Fraisellie, is te koop bij: Toerisme Hoogstraten, Vrijheid 149, 2320 – Hoogstraten
  • Telefonisch bestellen kan ook op het nummer 03 / 340  19  55
  • Tot slot kan je ook een mail sturen naar toerisme@hoogstraten.be of een kijkje nemen op de website www.hoogstraten.be

 

Met dank aan de Dienst Toerisme Hoogstraten

Met dank aan de Dienst Toerisme Kempen

Info betreffende de foto: © Copyright Toerisme Antwerpen en de foto werd genomen door Rys Daniël