Aire de Repos B&B

Fietsen,wandelen, zich ontspannen in een rustige omgeving, genieten van een hartelijke ontvangst en een heerlijk ontbijt, Aire de Repos zegt: WELKOM!

De kamers zijn in landelijke stijl voorzien van alle moderne komfort. In de aparte eet- en zitkamer, met panoramisch zicht ,bevinden zich gekoelde dranken, senseo koffie, thee ,eigen gebak en fruit. De b&b heeft een aparte ingang!

 

 

VELE Fiets- en wandelroutes in de DIRECTE nabijheid, gratis ter beschikking van de gasten . Steeds mogelijkheid tot bekomen van een smakelijk LUNCHPAKKET!!! Daarna kan U zich ontspannen in de infrarood-sauna ,buitenjacuzzi en de verkwikkende houtgestookte buitensauna!! Bij goed weer is de tuin een aanrader.

Wij staan open voor iedere vraag of suggestie van de klant!!

Deze B&B gelegen in de Vlaamse Ardennen was één van de kandidaten van de eerste reeks van “Met vier in Bed” en eindigde tenslotte als overwinnaar. Wil je ook eens lekker genieten in deze B&B; klik dan op de volgende link en begin maar weg te dromen van een zalig verblijf in een prachtige streek: http://www.airederepos.be/