Voor eenieder die op zoek is om samen met de kinderen te kunnen genieten van een leuke uitstap, kan ik de IJsmolenhoeve van harte aanbevelen. Hier kunnen de allerkleinsten volop genieten in de kinderboerderij.

De geplande activiteiten waar ze kunnen aan deelnemen zijn onder andere het verzorgen en voederen van dieren, een actieve workshop om brood te leren bakken of genieten van een eerste ponyritje.


 

 

 

IJsmolenhoeve

 

 

 


 

Ook aan de stoerdere kids en de ouders werd gedacht. Die kunnen naar hartelust deelnemen aan tal van outdooractiviteiten zoals paintball, een klimmuur, een death ride, high ropes en nog veel meer. De kers op de taart zijn de 4 luxe safaritenten, een lodge of een chalet,  waar je op een originele manier kan logeren en feestvieren.

De IJsmolenhoeve vind je terug op dit adres: Kanarieberg 1, 9600 Ronse en is telefonisch bereikbaar op het nummer 055 / 60 96 07. Geopend op woensdag (niet tijdens de schoolvakanties); zaterdag, zon- en feestdagen van 11 tot 18 uur of na reservatie. Activiteiten moeten ook steeds gereserveerd worden.

Er is tevens ook een brasserie aanwezig welke open is op woensdag (niet tijdens de feestdagen); zaterdag, zon- en feestdagen van 11 tot 18 uur of na reservatie. Meer info kan je bekomen via info@ijsmolenhoeve.be of via www.ijsmolenhoeve.be

Bron: Vakantiegids 2018 Vlaamse Ardennen

Met dank aan de dienst Toerisme Vlaamse Ardennen

Info betreffende de foto’s op deze pagina: © Toerisme Oost-Vlaanderen