Kom tot rust in deze prachtige omgeving 

B&B Het Tijdloze Uur is een kleinschalig gastenlogies in een recent gerenoveerde Art-Deco villa aan oevers van de Leie. Het huis bevindt zich in de “Assels”, een groen eiland, dat langs alle zijden omsloten is door water, en vlak bij Gent.

De villa kijkt uit over een typerend Leielandschap. Waar de drie Leiearmen samenvloeien maken allerlei watervogels hun nesten. Je kan er heerlijk wandelen, fietsen of zelfs een boottocht maken. Kortom, alle ingrediënten zijn hier aanwezig om er een geslaagde vakantie in eigen land te maken.


Ontdek deze mooie streek die voor jou tal van kunstenaars inspireerde


 

B&B Het Tijdloze Uur is jouw ideale uitvalsbasis. Of je nu voor zaken bij ons verblijft of net de rust opzoekt. De B&B bevindt zich op een steenworp van Flanders expo. Het centrum van Gent bereik je met de auto in amper tien minuten.

Voor € 14 per dag kan je een fiets (Gazelle, Koga Miyata, Batavus) huren om zo de omgeving en Gent te verkennen te verkennen. De villa bevindt zich op de prachtige Leiestreekroute. Deze route brengt je langs de mooiste hoekjes van de Leiestreek door een landschap dat talloze kunstenaars inspireerde.


’s Avonds kom je volledig tot rust en geniet je van een deugddoende nachtrust


 

In de zolder van de villa vind je de gastenkamer met eigen badkamer. De kamer is ingericht met liefde voor tijdloos design. Klassiekers en eigentijds design ontmoeten elkaar. Het luxe tweepersoons boxspringbed staat garant voor een deugddoende nachtrust.

Ook de badkamer is met oog voor detail ingericht, gouden tinten bezorgen je een gevoel van luxe. De badkamer is uitgerust met een douche, toilet en wastafel. Ze geeft direct uit op de kamer. Een assortiment verzorgingsproducten van het bekende huis “Rituals” wordt dagelijks aangevuld. 


Geniet in alle rust van een heerlijk ontbijt met zicht op de Leie


Na een deugddoende nacht in onze smaakvol ingerichte kamer, kan je proeven van een royaal ontbijt in de zonnige tuinkamer van de villa of op het dakterras met uitzicht over de Leie. Je kan er in alle rust genieten van vers gebakken broodjes, croissants en koffiekoeken.

Steeds is er vers geperst sinaasappelsap en allerlei fruit. Een echt Belgisch ontbijt kan niet zonder een ruime keuze aan zoet en hartig beleg. Een eitje met spek wordt naar jouw wensen bereid. Tenslotte kan je kiezen uit een uitgebreid aanbod van koffie of thee. 

Nuttige informatie:

B&B Het Tijdloze Uur
Dijkweg 17
9031 Gent – Drongen

info@hettijdlozeuur.be
www.hettijdlozeuur.be
Tel: (+32) (0) 485  82  77  15

Bron: officiële webpagina van B&B Het Tijdloze Uur – Copyright © ekidoos.be
Foto’s: Copyright © B&B Het Tijdloze Uur, geplaatst met toestemming van Mevrouw Lieve Winkels.