Onze B&B ligt in Gelivaux, een authentiek gehuchtje van Olne op 17 kilometer van Luik; midden in l’ Ardenne Bleu, tussen de velden en boomgaarden van het land van Herve en de groene Vesdervallei en de beginnende Ardennen.

” Aux quatres bonniers ” is een gerenoveerde oude distelboerderij met 3 mooi ingerichte ruime gastenkamers met eigen tv. Twee suites hebben sinds kort een eigen privé sauna!


Streekontbijt


Een uitgebreid home made streekontbijt staat ’s morgens voor jullie klaar! Meer dan 60 % bestaat uiit regionale produkten! Verder is er ook wifi aanwezig.

Een mooie streek om te wandelen en mountainbiken en te fietsen, maar Spa ( Francorchamps ), Luik, Aubel, de abdij van Val Dieu ( met heerlijk streekbier! ), de grotten van Remouchamps, de steenkoolmijnen van Blegny, Bastogne, …liggen valkbij!


Wandelen, mountainbiken en fietsen


Wij geven cadeauchèques voor overnachting met ontbijt met of zonder sauna arrangement! Wil je meer te weten komen over deze B&B, neem dan vlug een kijkje op hun website via deze link: http://www.quatrebonniers.be/

Deze pagina kwam tot stand dankzij de vriendelijke medewerking van de uitbaters van deze B&B.