Stel je een plek voor waar het leven in harmonie stroomt met de natuur, waar iedere dag een nieuwe kans biedt om vreugde en rust te vinden. Deze bijzondere plek is Zorgboerderij Het Groene Anker, liefdevol gerund door Jeroen en Isabelle. Hier, midden in het serene landschap, bieden wij een veilige haven voor mensen met een fysieke en/of mentale beperking, waar iedereen zich werkelijk thuis kan voelen.

Bij Het Groene Anker is iedereen belangrijk en draagt ieder op zijn eigen unieke manier bij. Samen creëren we een gemeenschap waar ondersteuning en samenzijn centraal staan. Onze boerderij is niet alleen een werkplek, maar een plek van vriendschap, groei en geluk.


Welkom bij Het Groene Anker, een plek waar harten samenkomen en waar iedere dag een stukje mooier wordt


We nodigen je uit om de schoonheid van de natuur te ontdekken in onze uitgestrekte tuinen, waar de bloemen in volle bloei staan en de groenten rijp zijn om geplukt te worden. Laat je hart veroveren door de lieve dieren die je begroeten met hun zachte ogen en warme gezelschap. Pluk je eigen geluk terwijl je geniet van de rustgevende omgeving en het eenvoudige, pure leven op de boerderij.

Op hun website vind je alle informatie die je nodig hebt. Of je nu een bezoek wilt plannen, een reservering wilt maken of gewoon meer wilt weten over onze zorgboerderij, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij, Jeroen en Isabelle, kijken er enorm naar uit om je te verwelkomen in onze oase van rust en vreugde.

Pluktuin:
Ontdek de betoverende schoonheid van onze pluktuin, waar een kleurrijk palet van seizoensbloemen jouw hart zal veroveren. Met een plukkaart geniet je van de meest verse en geurige bloemen, rechtstreeks uit de natuur.

Alpaca’s:
Maak kennis met onze charmante alpaca’s, die staan te popelen om jou te ontmoeten. Of je nu ontspanning, gezelschap of een unieke ervaring zoekt, een wandeling met onze alpaca’s is onvergetelijk. Ontdek meer en reserveer jouw alpaca-wandeling via deze website.

Beleven en genieten:
Ook zorginstellingen, rusthuizen, 65-plussers, mensen met een beperking en verenigingen zijn van harte welkom op zorgboerderij Het Groene Anker. We bieden speciale arrangementen en activiteiten aan, afgestemd op hun behoeften. Klik hier om te ontdekken hoe we samen een onvergetelijke dag kunnen creëren.

Samenwerking met Voluit:
Bij zorgboerderij Het Groene Anker werken we samen met Voluit (voorheen Obra/Baken & Den Dries) om een inclusieve omgeving te bieden voor mensen met een fysieke en/of mentale beperking. Deze samenwerking verrijkt de levens van onze leden met zinvolle activiteiten en interacties met de dieren en de natuur, waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt.

Belangrijke opmerking:
We houden het graag rustig voor onze zorggasten en voor onze dieren. Daarom is de dierenboerderij niet vrij toegankelijk, de winkel en de pluktuin wel. We bieden belevingswandelingen aan met de alpaca’s, dat kan met vrienden en familie. Er zijn verschillende formules, welke je via deze link kan ontdekken.

Bron: officiële website van Het Groene Anker + tekst van. Geertrui Bogaert.
Met dank aan de gepassioneerde eigenaars Jeroen en Isabelle.
Tekst werd gedeeltelijk bewerkt met A.I.
Info betreffende de foto’s op deze pagina: © Copyright Geertrui Bogaert, © Copyright Voluit, © Copyright Aron D’Hooge.