Ontdek het glooiende Haspengouw op een originele manier


 

Welkom in het betoverende Haspengouwse landschap, waar we je uitnodigen om op een onvergetelijke en originele manier de schoonheid van dit gebied te ontdekken!

Sacre Blue!

Stap aan boord van onze authentieke 2pk’s, liefkozend bekend als ‘geitjes’, en laat je meevoeren op een avontuur vol plezier en nostalgie, voor zowel jong als oud! Elk van onze geitjes heeft zijn eigen unieke naam en karakter, zoals de charmante Clémentine, de vrolijke Prosper en de betoverende Coraline, om er maar een paar te noemen. Samen met onze andere 13 vrienden nemen ze je mee op de meest adembenemende wegen van Haspengouw!

En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we in ons gezellige café 2CV ook nog een verrassing voor je in petto. Proef de heerlijke streekproducten die we op onze kaart aanbieden. Alles is van Belgische makelij en hoofdzakelijk afkomstig uit het prachtige Haspengouw! 

Dus, verlaat de gebaande paden en ga mee op avontuur in een 2pk, waar nostalgie en plezier hand in hand gaan. Ontdek het prachtige Haspengouwse landschap zoals nooit tevoren, terwijl je geniet van de meest heerlijke streekproducten die België te bieden heeft.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen herinneringen te creëren die een leven lang meegaan! Kom naar Haspengouw en beleef een dag vol plezier, avontuur en smaak in onze gezellige geitjes en het sfeervolle café 2CV.


Onze Routes doorheen pittoreske dorpjes, langsheen historische bezienswaardigheden


Ontdek de prachtige Haspengouwse landschappen op een onvergetelijke manier met onze themaroutes en hun unieke stopplaatsen! Jullie hebben de keuze uit een culturele-, streekproducten- of familieroute, elk met zijn eigen charme en verrassingen. Eén ding is zeker: jullie zullen versteld staan van de adembenemende wegen die Haspengouw te bieden heeft!

Met behulp van onze handige voorgeprogrammeerde GPS kunnen jullie op avontuur gaan en de schoonheid van deze streek ontdekken. Geen gedoe met vooraf bepalen van de route, jullie kunnen gewoon bij vertrek de perfecte route kiezen die bij jullie stemming past!

Tip 1: Laat je niet afschrikken door een volledige dag op ontdekkingstocht te gaan, want geloof ons, de tijd vliegt voorbij! Jullie zullen zo opgaan in de prachtige omgeving dat jullie niet willen dat het eindigt.

Tip 2: Voor groepen die graag een rondleiding willen, is het slim om vooraf te reserveren. Dit kan gemakkelijk via het volgende nummer: 012 67 36 53 of via toerisme@borgloon.be


Bereid je voor op een dag vol avontuur, plezier en ontdekking terwijl jullie de prachtige landschappen van Haspengouw doorkruisen. Of het nu gaat om cultuur, streekproducten of familieplezier, wij hebben voor elk wat wils! Dus, pak je zonnebril, stel je GPS in en laat je betoveren door de wonderen van Haspengouw.

Wacht niet langer! De mooiste baantjes van Haspengouw wachten op jullie om ontdekt te worden. Kom en geniet van een dag vol verrassingen en onvergetelijke momenten in deze betoverende streek. Bekijk alle routes op onze website via deze link. Tot snel!

 

Bron:

Officiële website van Route 38 + een tekst die ik ontvangen heb van Mevrouw Michèle Engelen.

Met dank aan Mevrouw Michèle Engelen

Info betreffende de foto’s op deze pagina: © Copyright Michèle Engelen (Route 38).