Stap in en laat je betoveren door de schoonheid van Haspengouw aan boord van onze iconische VW Classics!

Ontdek de adembenemende landschappen en glooiende heuvels van deze schilderachtige streek terwijl je comfortabel reist in onze legendarische splitbus of Kever cabrio. Verken verborgen schatten en kleurrijke boomgaarden terwijl we je meenemen op een onvergetelijke tour door dit betoverende landschap.

Voor groepen tot 6 personen biedt ons busje voldoende ruimte, maar geen paniek! Voor grotere groepen tot 9 personen zorgt onze VW Kever cabrio ervoor dat iedereen kan genieten van de rit. En als je met nog meer vrienden bent, schakelen we gewoon extra busjes in zodat iedereen comfortabel kan reizen. 

Beschikbaar van april tot en met oktober, onze tours van standaard 1.5 uur zijn perfect voor  bijna elk seizoen! Geniet onderweg van een heerlijke picknick op een idyllische plek, omringd door de pracht van de natuur en proef lokale lekkernijen en drankjes.

Kom en beleef de charme van Haspengouw met ons!

Op zoek naar een origineel geschenk? Waarom geef je geen cadeaubon voor een Haspengouwtour in stijl? Laat je vrienden en familie genieten van een ervaring die ze nooit zullen vergeten, omringd door de charme van Haspengouw.

www.splitbus.be

info@splitbus.be

+32 (0)475 83 13 32

Bron: tekstbericht van de Heer Stefan Berden.

Met dank aanSplitbus, VW Oldtimer verhuur en in het bijzonder de Heer Stefan Berden.

Info betreffende de foto’s op deze pagina: ©2024 SPLITBUS,
Tongersesteenweg 100a bus 1 – 3840 Borgloon