Verlang je ernaar om het betoverende landschap van Haspengouw op een unieke manier te ontdekken? Laat ons je voorstellen aan onze charmante vloot van Citroën 2CV’s! Deze iconische wagens, liefkozend bekend als ‘geitjes’, brengen een vleugje nostalgie en veel plezier aan je avontuurlijke dag.


Nostalgie en avontuur


Elke 2CV in onze collectie is met zorg onderhouden en heeft zijn eigen karakter en naam. In de lente, zomer en herfst nodigen we je uit om te kiezen uit een scala aan prachtige routes. De Familieroute is perfect voor gezinnen, met speciale aandacht voor de kleintjes.

Ontdek de lokale smaken tijdens de Streekproductenroute (consumpties niet inbegrepen). Voor cultuurliefhebbers bieden we de Culturele route aan, die je meeneemt naar de meest fascinerende plekjes in de omgeving. Ben je avontuurlijk aangelegd? Dan kun je ook je eigen route uitstippelen. En na je avontuur kun je ontspannen en napraten in ons gezellige Café2CV.

Onze geitjes zijn te huur voor een halve dag, een hele dag, een weekend of zelfs een hele week. Geniet onderweg van adembenemende uitzichten en een heerlijke picknick. Wil je jouw evenement of teambuilding een unieke twist geven? Dan kun je ook onze wagens huren, zowel op locatie als bij ons.

Dus waar wacht je nog op? Stap in en laat je betoveren door Blanche, Coraline en al onze andere vierwielige vrienden terwijl je het beste van Haspengouw ontdekt!
Bron: originele tekst van Michèle Engelen.
Met dank aan Route 38 en in het bijzonder aan Mevrouw Michèle Engelen.


Opheersstraat 81
3870 Heers
vooruit@route38.be


Info betreffende de foto’s op deze pagina: © Copyright Mirte Philtjens (La Fotografille).