Het Netepark in Herentals is een waar paradijs voor liefhebbers van waterpret en outdooractiviteiten. Dit buitenzwembad in de prachtige Kempen-regio biedt een ervaring die doet denken aan de warmwaterbronnen van IJsland, maar met een twist die het nog beter maakt. Hier vind je niet alleen verfrissend zwemwater, maar ook een spannende waterspeeltuin, een drakenglijbaan en zelfs een piratenboot voor de kleintjes. En als het weer een beetje tegenzit, is er zelfs een binnenzwembad om van te genieten.

Maar het Netepark heeft meer te bieden dan alleen waterpret. Voor avontuurlijke zielen die droge kleren willen houden, zijn er tal van andere activiteiten beschikbaar. Je kunt je uitleven op het BMX-parcours, je springvaardigheden testen in het trampolinepark, je grenzen verleggen op het touwenparcours of gewoon plezier beleven in de buitenspeeltuin.

Het Netepark, met zijn zwembaden en recreatiedomein vind je terug langsheen de Vorselaarsebaan 56 in 2200, Herentals. Eveneens telefonisch bereikbaar op het nummer 014 / 85 97 10; of via mail naar netepark@herentals.be

En als je nog steeds energie over hebt, kun je een bezoek brengen aan het nabijgelegen watercentrum Hidrodoe, waar je meer kunt leren over water en wetenschap op een interactieve en boeiende manier. Kortom, het Netepark en de omgeving bieden een scala aan leuke en avontuurlijke activiteiten voor het hele gezin.

 

Bron: Vakantiegids Kempen 2023, Kom herinneringen maken.

Met dank aan: stad Herentals, Kempen, TPA

Info betreffende de foto’s op deze pagina: © Copyright TPA, © Copyright toerisme Herentals, © Copyright De Backer Mie.