Ontdek het échte boerenleven!  Bezoek een West-Vlaamse bezoekboerderij en laat je betoveren door de buitenlucht, authentieke sfeer en boeiende verhalen.  Proef unieke ambachtelijke producten, rechtstreeks van de boer!  Een onvergetelijke en smakelijke uitstap voor jong en oud! 

Ontdek de wereld van boeren en tuinders!  Meer dan 75 hedendaagse land- en tuinbouwbedrijven openen hun deuren in West-Vlaanderen.  Laat je inspireren door gepassioneerde boeren en tuinders die je verwelkomen voor een onvergetelijke ervaring.  Geniet met het gezin van een gezellige hoevepicknick, speel hoevegolf als teambuilding met collega’s, vier een verjaardagsfeestje of laat je kinderen een avontuurlijk boerderijkamp beleven!  Alles wat je zoekt voor een ontspannen en unieke beleving, dichtbij huis!  Ontdek nu wat er allemaal te beleven valt!

Op zoek naar onvergetelijk boerderijplezier voor kinderen?  Ravotten, dieren verzorgen, knutselen en smullen, het kan allemaal!  Ontdek speciale kindvriendelijke boerderijen in West-Vlaanderen voor verjaardagsfeestjes en boerderijkampjes.  Beleef samen onvergetelijke momenten en maak herinneringen voor het leven!  Boek nu en laat je kinderen stralen op de boerderij! 

Op zoek naar een onvergetelijke groepsuitstap? Welkom op de boerderij!  Of het nu informatief, culinair of actief moet zijn, voor elke groep is er een perfecte ervaring. Geniet samen van een dag vol plezier en unieke belevenissen!  Laat de boerderij jouw groepsuitstap onvergetelijk maken!  Ontdek hier nu de mogelijkheden! 

Bron: Officiële website van Visit West-Vlaanderen.

Met dank aan Visit West-Vlaanderen, en in het bijzonder aan Mevrouw Danielle Van de Vijver voor het bezorgen van de nodige informatie.

Met dank aan Westtoer.

Info betreffende de foto’s op deze pagina: © Copyright Visit West-Vlaanderen.© Copyright Jan Darthet. © Copyright David Samyn. © Copyright Marc Wallican.