Ontdek de vrijheid van moeiteloos fietsen en laat de betoverende landschappen van Oost-Vlaanderen aan je voorbij glijden terwijl je geniet van het comfort en gemak van een e-bike. De populariteit van elektrische fietsen blijft stijgen onder vrijetijdsfietsers en het is geen wonder waarom.

Stap op je e-bike en laat jezelf verwennen met een zorgeloze rit. Voel hoe je moeiteloos de heuvels bedwingt en de langste routes zonder enige inspanning aankan. De elektrische ondersteuning geeft je de vrijheid om verder te gaan, meer te ontdekken en langer te genieten zonder enige vermoeidheid.

Laat je leiden door de schilderachtige fietspaden van Oost-Vlaanderen en ontdek adembenemende plekken die je zullen verbazen. Van charmante dorpjes tot prachtige natuurlijke schoonheid, deze e-bike routes onthullen de verborgen schatten van de provincie.

Maak je klaar om de avontuurlijke geest van het fietsen te omarmen terwijl je langs verrassende plekken fietst. En vergeet vooral je fietshelm niet, want veiligheid staat altijd voorop.

Dus waar wacht je nog op? Zadel op, activeer je e-bike en laat je verrassen door de prachtige landschappen en uitdagende routes die Oost-Vlaanderen te bieden heeft. Klaar om de wereld te verkennen op twee wielen?

Deze fietsroute voor E-bikers start op de Aardenburgse Heerweg 2, in 9910 Knesselare; en neemt je mee voor een tocht van 76,2 kilometer over een wegdek dat voor 86 % verhard is. Ook deze fietstocht is in een lusvorm samengesteld en onderweg zijn er laadppunten voorzien voor je elektrische fiets.

Via deze link kom je meteen terecht op een kaart met de routebeschrijving, de te volgen knooppunten en de bezienswaardigheden en stopplaatsen die je onderweg tegenkomt. Enkele mooie bezienswaardigheden / stopplaatsen onderweg zijn:

  • Vliegveld Ursel
  • Brugse Vaart
  • Vallei van de Oude Kale
  • Abdij van Drongen
  • Stadscentrum van Gent
  • Drongengoedbos
  • Drongengoedhoeve

Bron: Officiële website van Toerisme Oost-Vlaanderen (Routen).

Met dank aan Toerisme Oost-Vlaanderen (Routen).

Info betreffende de foto’s op deze pagina: © Copyright TOV, © Copyright David Samyn, © Copyright Frederic Paulussen.