Stap binnen in het betoverende wandelparadijs van Heuvelland! Laat je leiden door kronkelende holle wegen en ontdek de geheime doorgangen die zich omhoog slingeren langs beboste heuvelflanken. Avontuurlijke knuppelpaden leiden je dwars door moerasgebieden, terwijl kerkweggetjes je meenemen door schilderachtige dorpjes. In de serene valleien hoor je enkel het zachte vallen van een speld.

En alsof dat nog niet genoeg is, is het wandelnetwerk uitgebreid richting Reningelst en het Hoppeland, evenals naar Wijtschate, Wulvergem en Mesen en het Ieperboog netwerk. Dit betekent nóg meer plezier voor wandelliefhebbers!

Laat je betoveren door adembenemende vergezichten en intrigerende landschapskunstwerken die op je pad verschijnen. Vergeet vooral niet om af en toe een welverdiende pauze te nemen in een authentiek volkscafé uit de charmante Westhoek.

Deze folder biedt jou ook 4 voorgestelde routes met duidelijke bewegwijzering:

Welkom in een wereld van ontdekking en verwondering. Heuvelland wacht op jou om verkend te worden! Haal de Wandelnetwerk Heuvelland kaart in huis voor slechts €10. Je kunt deze bemachtigen bij het Bezoekerscentrum of eenvoudig online bestellen via onze webshop.

Let op: De routes tussen knooppunt 88 – 87, 88 – 86 en 87 – 85 (verbindingsroute Westouter – Reningelst) zijn momenteel niet toegankelijk. Volg de nabijgelegen knooppunten om je wandeling voort te zetten. Voor de meest recente informatie en updates, bezoek www.vissitwestvlaanderen.be/nl/wandelen/wandelnetwerk-heuvelland.

Bron: Officiële website van Toerisme Heuvelland.

Met dank aan: Toerisme Heuvelland en in het bijzonder aan Mevrouw Katrien Malfait.

Info betreffende de foto’s op deze pagina: © Copyright Toerisme Heuvelland, © Copyright Thierry Caignie .