marisol 1

Ontdek Madeira, de parel in de Atlantische Oceaan en logeer bij Belgen in Marisol Vakantieappartementen.

Even voorstellen…wij zijn Koen en Monique en we woonden jaren lang in het landelijk Watervliet. In 2006 bezochten we voor de eerste maal Madeira en het was liefde op het eerste zicht.

Na veel zware beslissingen en veel voorbereiding, leven en werken we nu, sinds 2012, permanent op Madeira. We zijn de trotse bezitter en uitbaters van Marisol Vakantieappartementen gelegen in het pittoreske dorpje Arco Da Calheta aan de zuidkust van Madeira.

marisol 3

Marisol is een vrijstaand gebouw met twee verdiepingen. Iedere verdieping beslaat één ruim appartement ( Marisol Baixo en Marisol Cima, elk ca. 90m²), met elk twee slaapkamers met eigen badkamer, een ruime zit- en eetruimte en een volledig uitgeruste keuken. Vanop de ruime terrassen heeft u een weids uitzicht over de Atlantische Oceaan.

Arco Da Calheta wordt beschouwd als een ideale uitvalsbasis voor de verkenning van het eiland. Het is een dorpje waar de bakker nog dagelijks de deur passeert, waar de groenteboer zijn waren nog aan huis aan de man brengt, waar je in een aantal kleinhandelszaken en restaurantjes terecht kunt voor dagdagelijkse benodigdheden en eenvoudige gerechten,…waar traditie nog troef is.

Arco Da Calheta ligt vlak naast het meer toeristische Calheta. Hier bevindt zich het strand, de haven, een aantal restaurantjes en een grote supermarkt waar u werkelijk alles kunt kopen. Een groot aantal watersportactiviteiten (duiken, snorkelen, dolfijn- en walvisspotting, big game fishing,…) worden van hier uit georganiseerd.

Ook voor verkenning van de hoofdstad Funchal hoeft u vanuit Arco Da Calheta slechts een klein half uurtje met de auto te rijden. De prachtige Noordkust bereikt u na eveneens een rit van ongeveer een half uurtje.Dus, als u in alle rust wilt genieten…weg van hotels en drukte…als u inspanning wilt afwisselen met ontspanning, dan bieden wij u …

Zon, zee, en een uiterst fascinerend eiland….

Rust en actie…

Voor een deugddoende ontspanning van lichaam en geest

In een perfecte omgeving.Bloemenpracht in spectaculair landschap

 Bezoek voor alle informatie en de service die wij bieden onze website

http://www.marisolmadeira.com/ of contacteer ons op contact@marisolmadeira.com

We staan jullie graag met raad en daad bij om eventuele vakantieplannen te realiseren, want misschien zijn jullie wel klaar…

 

Om een eiland te ontdekken, waar de natuur een onvergetelijk avontuur aanbiedt,

                                                   In de lucht

                                                 In de bergen

                                                 In en op het water

Wij zeggen graag ‘ Hartelijk Welkom’!

Bron: tekst, welke ik ontvangen heb van de uitbaters.
Info betreffende de foto’s op deze pagina: copyright Marisol