100_5081Dit mooie hotel op wandelafstand van het centrum van Turnhout, bekend als de stad van de speelkaarten;  valt meteen in de smaak van zodra je op je kamer komt. Turnhout ligt op een boogafstand van steden zoals Antwerpen (slechts 42 km); Breda en Tilburg (slechts 30 km) en Eindhoven op 40 km.

Tevens is Turnhout ook de ideale uitvalbasis voor daguitstappen naar bekende pretparken, zoals Bobbejaanland en de Kabouterberg in Kasterlee; het Provinciaal Domein Zilvermeer, de Lilse Bergen, priorij Corsendonck en de abdijen van Postel, Tongerlo, Averbode en Westmalle.

In het hotel Corsendonck is alle comfort is aanwezig en het extra pakketje dat je bij een arrangement fietsen aangeboden krijgt is een plezier om te krijgen.

Ook hier kan je dus verschillende fietstochten doen vertrekkende vanuit het centrum van de stad:

  • fietsroute Bels Lijntje, over een afstand van 33 km
  • fietsroute Binkenroute over een afstand van 63 km
  • fietsroute Landlopersroute over een afstand van 55 km

Eten en drinken à volonté kan je doen in het Sarlat restaurant, dat zich op het gelijkvloers van het hotel bevindt, waar alles in buffetvorm wordt aangeboden. Keuze genoeg tussen de warme en koude gerechten en de heerlijke desserts en geloof me, het smaakte naar meer … En nadien kan je dan nog wat gezellig samen zitten met je partner in de bar, genietend van een Turnhouts streekbiertje of van een lekker wijntje.

http://www.corsendonkviane.be/

Info betreffende de foto’s op deze pagina: Copyright © Ryckaert Gino.