2015-10-15 10.48.13Voor alle duidelijkheid: Geel is een stad en een gemeente in de provincie Antwerpen, en telt een goeie 38.000 inwoners die allemaal beschermd worden door de heilige Dimpna van Geel, de beschermheilige.

Maar de stad Geel nodigt iedereen ook uit om te komen genieten, want het is er gezellig vertoeven; en er zijn tal van streekproducten om je smaakpapillen te verleiden. Tot slot is de stad ook heel kindvriendelijk en zijn ze baas in het Gasthuismuseum, waar tal van leuke spelformules garant staan voor een onvergetelijke dag.

Nog leuker wordt het als je samen met het gezin, de familie of de vrienden op geocache-expeditie doorheen Geel gaat. Via de gps op je smartphone hoef je enkel de juiste coördinaten te volgen welke je naar een schatkist leiden, waarin het geheim van Geel schuilt. Heb je zelf geen gps dan kan je er eentje huren voor de prijs van 8 euro per groep van 5 personen. De brochure Expiditie Geel kost slechts 2 euro. Reserveren doe je bij Toerisme Geel op het nummer: 014 / 56 63 80.

Met dank aan de dienst Toerisme Geel