Duik in het avontuur met onze dappere held Blob en zijn trouwe vriend Kamiel de ooievaar. Laat je betoveren door een gezinsvriendelijke zoektocht in het prachtige decor van de Brielmeersen in Deinze. Ontdek hoe natuur en plezier naadloos samensmelten tijdens deze opwindende tocht, die zich uitstrekt over ongeveer 4 kilometer – een ware traktatie voor zowel jong als oud.

Laat je meeslepen door de magie terwijl je onderweg niet alleen zoekt naar avontuurlijke ontdekkingen, maar ook naar ondeugende dieren. Geniet van boeiende spelletjes, prikkelende weetjes en unieke mogelijkheden om je eigen Blob-figuurtje te creëren.

Dit is meer dan zomaar een zoektocht; het is een reis vol lachende gezichten, verrijkende ervaringen en onvergetelijke momenten in het hart van de Brielmeersen. Doe mee, laat de fun beginnen! Haal je gratis folder af in de cafetaria van de Brielmeersen, De Brielschuur tijdens de openingsuren, of print hier de folder af.Voor gezinnen met kinderen onder de 12 jaar!Heb je zin in een creatief avontuur tijdens je zoektocht? Hier is een geweldige tip: maak onderweg je eigen unieke Blob-figuurtje! Gebruik takjes, blaadjes, bloemetjes en andere schatten die je in de natuur vindt om je Blob een speciale touch te geven.

En dat is nog niet alles – als je trots bent op je Blob-creatie, stuur dan een foto van je kunstwerk naar info@toerisme-leiestreek.be. Wie weet schittert jouw Blob-figuurtje wel in de volgende Blob-folder! Het is niet alleen een kans om je creativiteit te laten zien, maar ook om een deel van de Blob-gemeenschap te worden. Dus laat je verbeelding de vrije loop, maak je eigen unieke Blob en wie weet zien we jouw meesterwerk binnenkort schitteren!

Practische informatie:

Het startpunt vind je terug aan het Brielpaviljoen, Lucien Matthyslaan 15, Deinze.
De wandeling is 4 kilometer lang en voor de bewegwijzering kijk je best in de Blob-folder.
Het parcours bestaat uit verharde stukken grond, met af en toe bospaden en onverharde wegen, waardoor deze wandeling ook geschikt is voor buggy’s en rolstoelen.
Vergeet je Blob-folder met de route en de spelletjes, iets om mee te schrijven en een verrekijker en een picknick niet mee te nemen.

Bron: Officiële website van Toerisme Leiestreek, waarop je naast deze gezinszoektocht Blob, nog tal van andere leuke activiteiten vind.

Met dank aan: Toerisme Leiestreek

Info betreffende de foto’s op deze pagina: © Copyright Toerisme Leiestreek.