Onder de noemer ‘Drongengoedbos’, wil ik jullie vandaag kennis laten maken met twee verschillende wandelingen. In de eerste plaats is er een kabouterwandeling, welke ik hier dan ook uitvoerig zal bespreken, en voorts is er dan tevens ook nog de wandeling ‘Drongengoedbos wandelroute’. 

Beide wandelingen kan je starten aan de Drongengoedhoeve, Drongengoedweg, Ursel. De info betreffende het Kabouterpad, wordt op een affiche aan de ingangspoort van de hoeve weergegeven. De Drongengoedbos wandelroute, kan je starten ter hoogte van wandelknooppunt 13. Klik hier voor een printklare pagina in pdf-formaat.


Beleef een betoverende bosavontuur met de allerkleinsten op ons adembenemende Kabouterpad! 


Laat de magie van het bos je betoveren terwijl de kabouters je begeleiden op een spannende en leerzame tocht door de natuur. Luister naar hun betoverende verhaaltjes en vervul leuke opdrachten onderweg. Het enthousiasme van de kinderen is hartverwarmend, en als ouders is het een ware vreugde om hen zo te zien genieten. 

Maar dat is nog niet alles! Het avontuur eindigt in een spectaculaire speeltuin, speciaal samengesteld met natuurlijke elementen.  Hier kunnen de kinderen zich helemaal uitleven en hun energie kwijt na de boeiende wandeling.

En wat dacht je van een heerlijke afsluiter? In betere tijden kunnen jullie met het hele gezin de beentjes onder tafel schuiven in de charmante Drongengoedhoeve. Laat je verwennen met heerlijke gerechtjes, bereid met liefde en lokale ingrediënten. 

Dus kom snel naar ons betoverende Kabouterpad en creëer onvergetelijke herinneringen met je dierbaren. Geniet van de prachtige natuur, de vreugde van de kinderen en de gezellige sfeer die ons park te bieden heeft.

Verlies jezelf in de wereld van kabouters, speelplezier en heerlijk eten. Het wordt een dag vol verwondering en genot, speciaal voor jou en je gezin!  We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen in ons sprookjesachtige paradijs! 

Bron: website routen, zie 4 kindvriendelijke wandelingen.

Met dank aan de dienst Toerisme Oost-Vlaanderen (routen).

Info betreffende de foto’s op deze pagina: © Copyright Ryckaert Gino.