Stap binnen in de betoverende wereld van de Leiestreek, waar de glinsterende kanalen, serene plassen en meanderende rivieren een onvergetelijke sfeer creëren. Laat je verleiden door de magie van de zomer en het najaar, wanneer de wateren tot leven komen met een reeks unieke evenementen. Langs de waterkant en op het water zelf ontvouwen zich ervaringen die je niet wilt missen. Duik in de watersfeer en laat je meevoeren door een ongeëvenaarde beleving!

Geniet in de Leiestreek van deze 3 verschillende en unieke events:
1.
Plat’eau
2.
Dobbero
3.
Eau Revoir

Vandaag stel ik Dobbero aan jullie voor. Stel je voor: varen op het water, genieten van heerlijk eten en drinken, en tegelijkertijd een vleugje cultuur opsnuiven. Welkom bij Dobbero, waar avontuur, smaak en kunst samenkomen! Stap aan boord van een drijvende tank – perfect voor twee, vier of zes matrozen – en laat je verrassen door een reeks minivoorstellingen die je van de ene betovering naar de andere brengen.

Maar dat is nog niet alles! Begin je dag met een knallende start door vooraf een smakelijke brunch, lunch of aperitief te bestellen, gevuld met lokale lekkernijen die je onderweg kunt verorberen. En als de dorst toeslaat, hoef je alleen maar naar de drijvende bar te peddelen voor een verfrissend drankje. Dobbero – waar plezier en smaak samenkomen voor een onvergetelijke waterervaring!

Drie verschillende locaties:

  • Dobbero op Oude Leiearm bij sluizenkaai in Menen (uitverkocht).
  • Dobbero op Domein Ter Borcht in Meulebeke op zaterdag 9 september,
    van 9.00 tot 20.00 uur.
  • Dobbero op Oude Scheldearm in Avelgem, vlakbij Chalet ’t Zakske op zondag 17 september, van 9.00 tot 20.00 uur.

Bron: Officiële website van Toerisme Leiestreek.

Met dank aan Toerisme Leiestreek.

Info betreffende de foto’s op deze pagina: © Copyright Toerisme Leiestreek.