In Provinciaal Groendomein De Averegten kan je van 20 juni tot en met 1 september 2019 deelnemen aan een spannende zoektocht. Volg het spoor van ‘Alice in Averegtsland’ doorheen een wondere wereld waarvan je het bestaan niet vermoedde. De zoektocht is voor alle leeftijden, ook (groot)ouders, ooms en tantes kunnen hun hartje ophalen in deze fantasierijke zoektocht.

 De Averegten biedt met de nieuwe zoektocht jong en oud de kans om natuur in een spel te integreren en zo te ontdekken. De wandeling is gebaseerd op het wonderlijke verhaal Alice in Wonderland, een bestseller die iedereen kent. In het spoor van Alice maken we de vreemdste dingen mee, we worden reuzengroot en krimpen daarna weer en maken kennis met vreemde snuiters. De zoektocht in het kader van toegankelijke natuurbeleving is goed voor enkele uren speels vertier voor iedere leeftijd!

De wandeling van 4 kilometer bestaat uit 11 haltes, goed voor ongeveer 2 uur zoek- en spelplezier. Bij elke halte vind je een fragment uit Alice in Wonderland, een opdracht en een raadsel. De oplossing van elk raadsel vind je telkens bij de volgende halte. Volg het klokje!

Praktische info:

Wanneer:
De zoektocht loopt van donderdag 20 juni tot en met zondag 1 september 2019.

Waar:
Provinciaal Groendomein De Averegten, Boonmarkt 4a, 2220 Heist-op-den-Berg

Meer info:
www.provincieantwerpen.be > De Averegten

Bron: Persbericht provincie Antwerpen – 20 juni 2019.
Met dank aan de provincie Antwerpen en in het bijzonder aan Mevrouw Nancy Wouters.
Info betreffende de foto op deze pagina: © Copyright provincie Antwerpen.