Tijdens de volle maan krijg je de unieke kans om in groep de kerktoren van Hooglede onder begeleiding te bezoeken. Zonder de gebruikelijke verlichting van de kerktoren, verken je het indrukwekkende bouwwerk met je eigen zaklamp of koplamp. Deze bijzondere ervaring wordt gevolgd door een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje in café De Dubbele Arend.


Kom en beleef een magische avond onder de volle maan!


Hoewel het zicht op de maan afhankelijk is van de weersomstandigheden, is de beklimming in het donker en het panoramische uitzicht op de verlichte omgeving een garantie voor een onvergetelijke avond.

De data voor deze bijzondere belevenis zijn: 23 mei, 22 juni, 21 juli, 19 augustus, 18 september, 17 oktober, 15 november en 15 december. Voor meer informatie en om te reserveren, bezoek webshop.hooglede.be.

Bron: 360° Westhoek, een uitgave van Landscapes, Visit Flanders, Westtoer, de Westhoek, West-Vlaanderen en 1914-18 Flanders Fields.

Met dank aan: Toerisme Poperinge en in het bijzonder aan Mevrouw Els Corveleyn die me de 360° Westhoek brochure bezorgde.

Tekst werd gedeeltelijk aangepast met A.I.
Info betreffende de foto’s op deze pagina: © Copyright Westtoer, © Copyright Jan D’Hondt (Ateljé D).