Stap binnen in het hart van Gent en laat je verrassen door een avontuurlijke ontdekkingstocht als geen ander! De Jeugddienst Gent nodigt jou uit om het bruisende centrum van deze historische stad op een originele en opwindende manier te verkennen. Dompel jezelf onder in de rijke geschiedenis, de verborgen pareltjes en de levendige sfeer van Gent met onze coole wandelzoektocht.

Voeg deze unieke ervaring toe aan jouw lijst van onvergetelijke reismomenten, want deze wandelzoektocht is een must voor iedereen die Gent wil beleven zoals nooit tevoren. Met een afstand van 5 kilometer en een geschatte duur van ongeveer 2 uur, beloven we je een boeiend avontuur dat je naar plekken leidt die je waarschijnlijk nog nooit eerder hebt gezien in deze prachtige stad.

Heb je je ooit afgevraagd wat er schuilgaat achter de historische gevels en smalle steegjes van Gent? Onze zoektocht onthult de geheimen van deze betoverende stad. Maar wacht, er is meer! Als je alle antwoorden wilt weten en de puzzel van Gent volledig wilt ontrafelen, hoef je alleen maar contact op te nemen met het Groeiteam. Ze staan klaar om jouw nieuwsgierigheid te bevredigen en je te voorzien van de ontbrekende stukjes van deze fascinerende reis.


Wegwijs in Gent


Ben je klaar voor een echte speurtocht door de straten van Gent? Het enige wat je nodig hebt, zijn goede wandelschoenen en deze gedetailleerde wegbeschrijving. Je zult merken dat je je snel thuisvoelt in de kronkelende steegjes, langs de majestueuze grachten en door de gezellige pleinen van de Gentse binnenstad.

Mis dit avontuur niet! Deze zoektocht is een fantastische manier om Gent op een dieper niveau te leren kennen en een onvergetelijke ervaring te beleven. Wees er snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt. Deze zoektocht is alleen beschikbaar in het Nederlands.

Haal jouw exemplaar van de brochure ook op papier bij het infokantoor op het Veerleplein bij de dienst Toerisme Gent, of download de printbare versie van de volledige wandeling via deze link; en ga op pad om de betoverende schoonheid van Gent te ontdekken op jouw eigen tempo. Gent wacht op je, klaar om haar geheimen met jou te delen.

Bron: Officiële website van Visit Gent, waar tal van leuke activiteiten te ontdekken zijn.

Met dank aan: Visit Gent, Sint-Veerleplein 5, 9000 Gent.

Info betreffende de foto’s op deze pagina: © Copyright Ryckaert Gino.