Hoe kan je Vlaanderens mooiste streek, de Vlaamse Ardennen, beter verkennen dan met een 2Pk’tje van Citroën. Het nostalgische en iconische geitje dat erg populair was in de vorige eeuw, voelt zich in de 21ste eeuw nog steeds opperbest op de kronkelende bergop-bergafwegen van de Vlaamse Ardennen; en nodigt uit om in familieverband, of zelfs in groep te genieten van een halve dag tot twee dagen boordevol avontuur en nostalgie.


Roody, Dolly, Mistral, Charlie en Spot worden dagelijks aangeboden om samen met jullie op trip te gaan!

 

 


Stuk voor stuk zijn alle wagens ingeschreven voor dagelijks gebruik (geen O-nummerplaat). Een leuke item is dat alle 2 pk’tjes een dakje hebben dat kan opgerold worden, waardoor de wagen in enkele seconden tijd een heerlijk zomers cabriogevoel geeft. In de vijf 2 pk’tjes en de Méhari vind je steeds 4 veiligheidsgordels per wagen, ook in combinatie met kinderen. Merk ook op dat er geen reclamestickers voorzien zijn, waardoor ze perfect kunnen dienen voor fotoreportages, bruidswagen, ceremonies of dergelijke.


 

Maak je keuze uit één van de vele routes, gaande van 52 tot en met 193 kilometer puur rijplezier!

 

 


Informatie en tarieven:

  • ½ dag vanaf 09.00 – 13.00 uur 
  • ½ dag vanaf 14.00 – 18.00 uur 
  • 1 dag: vanaf 09.30 – 17.30 uur 
  • 24 uur: uren in overleg 
  • Weekend: zaterdagochtend 09.30 uur t.e.m. zondag 17.30 uur 
  • Walkie-Talkies te huren wanneer je met meerdere wagens rijdt
  • GRATIS verschillende routes

Op onze website hebben we enkele toeristische routes. Alle routes beginnen en eindigen bij De 2Pk’tjes waardoor onze routes onderling combineerbaar zijn. Bij alle routes hebben wij een toeristische gids alsook een lijst toegevoegd met leuke stopplaatsen om de keel te smeren en/of de maag te verwennen. Bij elke reservaties sturen wij een weekje ervoor nog een lijst met enkele leuke adresjes op voor of na je rondrit nog iets te drinken en/of eten.

Download zelf uw gewenste route & vergeet deze niet mee te brengen! Indien je de route digitaal wilt volgen kan je via je smartphone de QR code scannen bovenaan de gekozen route. Bij aanvang klik je op start en de routebegeleiding zal starten op je smartphone.Organiseer je een groepsactiviteit voor je familie, collega’s of vrienden? Dankzij De 2Pk’tjes beleven jullie een geslaagde dag. Huur een 2cv en combineer dit met één van onze leuke activiteiten.

Onze prachtige routes doorheen de Vlaamse Ardennen worden zo een nooit te vergeten belevenis, zo kan je uw partner verrassen met een romantisch uitstapje, genieten van een moeder/dochter momentje of een uitstapje met je vrienden of collega’s maken. Je kunt bij De 2Pk’tjes in de Vlaamse Ardennen voor een aantrekkelijk prijs een 2pk huren (of meerdere) alsook een Méhari huren voor een spectaculaire beleving.

Indien jullie leuke foto’s van de rondrit delen op sociale media, dan kunnen jullie steeds @de2pktjes_verhuringen en/of #de2pktjes vermelden.
Zin om langer te verblijven in de Vlaamse Ardennen, boek dan zeker een kamer in B&B Aire de Repos in Nederzwalm, en laat je verwennen door gastvrouw Sabine.

Bron: website 2Pk’tjes en publitekst geschreven door de Heer Sam Mersseman, zaakvoerder van de 2Pk’tjes.
Info betreffende de foto’s op deze pagina: © Copyright Sam Mersseman, waarvoor mijn oprechte dank.