Ben je klaar om je klim- en klautervaardigheden te testen op ons touwenparcours of om de wateren van Aalst te trotseren? Bij The Outsider Aalst ben je aan het juiste adres voor een avontuurlijk uitstapje met familie of vrienden, boordevol spanning en plezier!

Of je nu met je collega’s, vrienden, familie of school op pad bent, wij bieden de gekste en meest uitdagende outdoor teambuildingactiviteiten voor iedereen. Ga met ons mee en beleef een dag vol knotsgekke avonturen, zowel op het land als op het water. The Outsider Aalst staat garant voor honderd procent avontuur en plezier!

Bij The Outsider in Aalst kun je nu een uniek avontuur beleven: fietsen op de Dender! Hoe? Op surfplanken die speciaal zijn omgebouwd tot fietsen. Onder het wateroppervlak zit een schroef waarmee je al fietsend voortbeweegt. Vanaf je riverbike geniet je van een adembenemend uitzicht op het water en de prachtige natuur om je heen.


De teambuilding bij The Outsider was gewoon de max! Steengoede organisatie en boeiende activiteiten!”


Er zijn enkele voorwaarden om mee te doen: je moet kunnen zwemmen en minstens 1m60 groot zijn. Zorg ook voor reservekledij, want een garantie op droog blijven is er niet. En eerlijk gezegd, dat is maar goed ook, want officieel is de Dender geen zwemwater. Maar we begrijpen dat een ongelukje altijd kan gebeuren, dus bereid je voor op een avontuur dat je niet snel zult vergeten!

Kijk vlug op de website van The Outsider Aalst Outsider in Aalst, en ontdek naast deze leuke activiteit nog tal van andere, welke je in groepsverband, je bedrijf, met vrienden en familie of samen met je klasgenoten beleven kan! Ontdek ook de andere locaties van The Outsider aan de Kust, in Oudenaarde ,in Limburg en De Ardennen.

Bron: artikel in het Routen magazine nummer 04 / 2023: fietsen en wandelen in Oost-Vlaanderen.

Met dank aan: The Outsider Aalst, en Routen.

Info betreffende de foto’s op deze pagina: © Copyright The Outsider Aalst 2023.