Stap binnen in de betoverende wereld van de Bonderbei, een oase van authenticiteit en rust, waar geschiedenis en moderniteit harmonieus samensmelten. Deze prachtige vakwerkhoeve, liefdevol gerestaureerd en getransformeerd in 2018 en 2019, omarmt u met open armen en biedt onderdak aan reizigers die op zoek zijn naar een buitengewone ervaring.

Te midden van de serene pracht van Haspengouw, willen wij jullie omarmen met alles wat voor jullie betekenis heeft: een oase van rust, momenten van plezier, de zoete bries van ontspanning, de allure van bezienswaardigheden, maar bovenal, een hart dat overvloeit van warmte en genegenheid.

Onze harten kloppen vol verwachting om jullie binnenkort te mogen begroeten, om jullie mee te nemen in de diepte van onze passie, geweven in elk hoekje van B&B De Bonderbei. Samen zullen we de gloed van onze liefde voor dit stukje paradijs delen.

Mocht er enige nieuwsgierigheid of vraag opkomen, aarzel dan niet om ons te bereiken via het tere puntje van onze inbox: info@debonderbei.be. We staan klaar om jullie te omarmen met antwoorden en de warmte van ons enthousiasme.


 

Niks moet …

Niksen mag …


En kijk daar, als een fonkelende ster aan de nachtelijke hemel, straalt iets nieuws! Een welhaast magische toevoeging aan onze oase: onze splinternieuwe laadpaal waarmee onze gewaardeerde gasten hun elektrische metgezellen kunnen voeden. Een symbool van vooruitgang en zorg, slechts een van de vele manieren waarop we streven naar het omarmen van jullie behoeften.

Laat jullie harten zich verheugen, want de reis naar B&B De Bonderbei is niet alleen een bestemming, maar een ontvouwen van liefde en verwachting. Samen zullen we de pagina’s van dit verhaal vullen met herinneringen die de tijd zullen overstijgen.

De Bonderbei onthult een scala aan mogelijkheden voor een onvergetelijk verblijf. Met een assortiment van 3 standaardkamers, 1 familiekamer en 2 weelderige super-de-luxe kamers, is er voor ieder een perfect toevluchtsoord. In elke kamer wordt u omringd door moderne gemakken zoals een eigen televisie, verfrissende airconditioning, een badkamer en een toilet. Elk detail is doordacht om uw comfort te verzekeren.

Een ochtend bij de Bonderbei begint met een betoverend ontbijt in de betoverende ambiance van een zorgvuldig gerestaureerde 19e-eeuwse schuur. De geur van versgebakken brood en de smaak van lokale lekkernijen vullen de lucht, terwijl u zich laat onderdompelen in de geschiedenis van dit betoverende toevluchtsoord.

De weelderige tuin van de Bonderbei is een weerspiegeling van het omliggende landelijke landschap. Hoogstamfruitbomen sieren het terrein, vergezeld door dartelende schapen en scharrelende kippen. Op het zonovergoten terras of de knusse binnenplaats kunt u genieten van verfrissende drankjes en momenten van pure ontspanning. Voor degenen die houden van een vleugje competitie, wachten een biljarttafel, een petanquebaan en dartborden om uw vaardigheden te testen.

De magie van de Bonderbei schuilt ook in de moeiteloze fusie van moderne elegantie en oude charme. De kamers, doordrenkt met eigentijdse flair, behouden de prachtige oorspronkelijke vakwerkstructuur van de hoeve. Dit creëert een atmosfeer die tegelijkertijd uniek en vertrouwd aanvoelt. Bij aankomst wordt u verwelkomd als een lid van de familie, waardoor u zich meteen thuis voelt in deze betoverende omgeving.

Achter de Bonderbei ligt het gepassioneerde aardbeienbedrijf dat door de familie wordt gerund. Met een wandelplannetje in de hand kunt u op eigen tempo dit fascinerende bedrijf ontdekken en getuige zijn van de magie achter de aardbeienteelt.

Gelegen in het hart van het prachtige Haspengouw, omringd door het uitgestrekte fietsknooppuntennetwerk tussen knooppunt 144 en 145, is de Bonderbei de perfecte uitvalsbasis voor avonturiers. Wandelliefhebbers kunnen zich verheugen op het verkennen van schilderachtige paden die door fruitplantages slingeren en langs unieke bezienswaardigheden voeren. Bovendien zijn de betoverende steden Hasselt, Sint-Truiden en Tongeren slechts een steenworp verwijderd, klaar om hun eigen verhalen met u te delen.

Welkom bij de Bonderbei, waar elk moment doordrenkt is van geschiedenis, verwondering en warmte. Uw reis naar onvergetelijke ervaringen begint hier.

Sarah en Jonas, winnaars van ‘Met vier in Bed, editie 2023’ heten jullie van harte welkom en kijken er naar uit om jullie een onvergetelijke vakantie te bezorgen!

Bron: Originele tekst die ik mocht ontvangen van Sarah en Jonas, uitbaters van de Bonderbei.

Met dank aan Sarah en Jonas voor de tekst, alsook voor de foto’s.

Info betreffende de foto’s op deze pagina: © Copyright Sarah en Jonas.