Spreek het woord “alpaca” uit en je zult zien hoe de likes voor je wandelplannen op Instagram of Facebook de lucht in schieten. Geen eigen alpaca thuis? Geen probleem!

Rep je naar ’t Alpaca Zicht in Onkerzele. Voor slechts 20 euro per dier kun je twee van deze pluizige vriendjes huren (na reservatie natuurlijk). Je kinderen zullen gegarandeerd om meer, meer, meer vragen tijdens het wandelen. Heb je zelf nog een extra duwtje in de rug nodig om van al dat plezier te genieten? Geen zorgen, ze hebben daar ook een heerlijke zomerbar.


Neem eens een alpaca mee


Bezoek ’t Alpaca Zicht voor een ontspannen uitje met een prachtig uitzicht. Geniet op ons gezellige terras van een hapje, een drankje of een artisanaal ijsje. Maak kennis met onze schattige alpaca’s of reserveer een wandeling met deze bijzondere dieren.

Onze zomerbar is geopend van 15 mei tot 1 september:

  • Zaterdag van 15u tot 21u
  • Zondag van 11u tot 20u

De zomerbar is ook beschikbaar voor privéfeestjes en vergaderingen. Op de officiële website van ’t Alpaca Zicht vind je alle informatie betreffende een alpacawandeling, de zomerbar of een verblijf plannen om er langer te verblijven.

Bron: tekst die ik van Jessica Dekoninck mocht herwerkt gebruiken.
Met dank aan: Routen, magazine voorjaar 2024 en Jessica 
Dekoninck, uitbaatster van ’t Alpaca Zicht.

Tekst werd gedeeltelijk aangepast met A.I.
Info betreffende de foto’s op deze pagina: © Copyright Jessica Dekoninck en © Copyright Lindsay Loterman.