Ontdek het betoverende ‘Meetjesland’, de regio die ooit werd vernoemd door niemand minder dan Keizer Karel! Maar wat is de connectie tussen deze grootmoeders, of ‘meetjes’, en deze prachtige streek? Nou, ze hebben een diepgeworteld verlangen om ervoor te zorgen dat de allerkleinsten hier een onvergetelijke tijd beleven.

Dus, als u op zoek bent naar een bestemming waar zowel jong als oud zich picco bello kunnen amuseren, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Laat u inspireren tot een gezinsvriendelijke reis naar ‘Meetjesland’ en ontdek de schatten die deze regio te bieden heeft.

Met een schat aan troeven in handen, kunnen we beloven dat uw bezoek aan ‘Meetjesland’ een ervaring zal zijn die u nooit zult vergeten. Van adembenemende natuurlijke schoonheid tot boeiende culturele bezienswaardigheden, er is voor ieder wat wils. Kom en ervaar de gastvrijheid en charme van ‘Meetjesland’ en maak samen met uw gezin herinneringen die een leven lang meegaan. Welkom in ons paradijs, welkom in ‘Meetjesland’!


Ontdek het Meetjesland, waar de kinderpleziermogelijkheden eindeloos zijn! Eurocity in Lievegem biedt de grootste indoor kinderspeelstad van Vlaanderen met een enorme verwarmde speeltuin van 2500 vierkante meter. Terwijl de kinderen zich vermaken, kunt u genieten van een heerlijk restaurant of een potje bowlen.

Voor nog meer avontuur, breng een bezoek aan Dinodorp in Knesselare, een deelgemeente van Aalter. Hier kunt u ook geweldige kinderfeestjes organiseren en zijn er verschillende formules beschikbaar.

En dan hebben we Kidsjungle in Maldegem, waar de allerkleinsten zich kunnen uitleven in een speelkooi met softplay beneden en een klimmuur boven. Voor de grotere kinderen zijn er speelkooien, een cinemazaal, trampolines, een springkasteel, een kinderdisco en zelfs een death ride met black lights.                                                                                                                                 Maar niet alles draait om flashy speelsteden. Zelda&Zorro in Evergem-Doornzele biedt een eigentijdse, kidsproof huiskamersetting waar ontmoeten en onthaasten centraal staan.

Dit is dé ultieme gezinsvriendelijke plek aan de rand van de stad, de haven en het prachtige Meetjesland. Welkom in een wereld vol plezier en ontspanning voor het hele gezin!

Bron: Toerisme Meetjesland

Met dank aan: Toerisme Meetjesland en Routen (Toerisme Oost-Vlaanderen).

Info betreffende de foto’s op deze pagina: © Copyright tov (Routen) en © Copyright Zelda&Zorro.