Stap uit je gewone routine en dompel jezelf onder in avontuur! Ontdek de magische Fondatie van Boudelo wandelroute, waar elke stap een koninklijk avontuur wordt. Met een lengte van 9,2 kilometer is deze tocht perfect voor avonturiers van alle leeftijden – geen saaie momenten hier, alleen majestueuze natuur en verrassingen onderweg!

Wanneer je je kinderen vertelt over deze betoverende reis, zie je hun ogen al glinsteren van opwinding. Voor je het weet, halen ze hun prinselijke of prinsessenoutfits tevoorschijn, klaar om de wereld te verkennen als ware royalty’s.En het hoogtepunt van de reis? Letterlijk! Beklim de uitkijktoren en word beloond met een adembenemend uitzicht op 8 meter hoogte. Voel je als heersers van het landschap terwijl je samen geniet van de schoonheid van de Fondatie van Boudelo en de omliggende natuur.

Dus waar wacht je nog op? Trek je wandelschoenen aan, verzamel je kleine hofhouding en maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur in Sinaai! Meer informatie over deze koninklijke ervaring vind je op www.routen.be/fondatie-van-boudelo-wandelroute.

Bron: Magazine nummer 03/2024 van toerisme Oost-Vlaanderen (Routen).
Met dank aan Routen en in het bijzonder Mevrouw Annelies De Roo.

Tekst werd aangepast met A.I.
Info betreffende de foto’s op deze pagina: © Copyright tov; © Copyright Kévin Devogele; © Copyright David Samyn.