Verwen jezelf en je trouwe viervoeter met een betoverende wandeling door het pittoreske landschap van Loker. Deze 5,8 kilometer lange tocht begint bij de majestueuze kerk van Loker, waar je meteen wordt ondergedompeld in de rust en charme van deze landelijke omgeving.

Je route voert je langs een reeks knooppunten, die als wegwijzers dienen op je avontuur. Begin bij knooppunt 10 en volg de nummers 11, 60, 51, 50 en 49, waarbij je de stippellijn volgt als je de trapjes wilt vermijden. De beloning voor je inspanningen wacht tussen knooppunt 45 en 49, want daar vind je een prachtige hondenlosloopweide. Hier kan je trouwe metgezel zich uitleven, rennen en spelen, terwijl jij geniet van de vreugde die hun gelukkige staart kwispelen met zich meebrengt.

Het hoogteverschil op deze route voegt een extra dimensie toe aan je wandeling. Terwijl je stijgt en daalt, ontdek je de diversiteit van het landschap. Het hoogste punt bereikt een indrukwekkende hoogte van 102,5 meter, terwijl het laagste punt je tot 52,5 meter brengt. De adembenemende vergezichten die je onderweg tegenkomt, laten je de schoonheid van de natuur in al haar glorie waarderen.

Kortom, deze ‘Hondsdolle wandeling‘ biedt de perfecte gelegenheid om te genieten van de frisse lucht, de natuurlijke schoonheid van Loker te bewonderen en quality time door te brengen met je geliefde hond. Een ervaring die je zeker niet wilt missen. Dus trek je wandelschoenen aan, neem je trouwe metgezel mee en ontdek de wonderen van Loker op deze schitterende route met een hondenlosloopweide waar je hond vrij kan spelen.

Bron: website Toerisme Heuvelland.

Met dank aan: Toerisme Heuvelland en in het bijzonder aan Mevrouw Katrien Malfait.

Info betreffende de foto’s op deze pagina: © Copyright Toerisme Heuvelland, © Copyright Thierry Caignie.