Dit is een vakantielogies waar je volop kunt genieten van rust, activiteiten en quality time met je groep, team of familie. Je wordt omgeven door groene mijnterrils en de geluiden van de natuur. Elke kamer heeft een eigen badkamer, en er zijn gemeenschappelijke ervaringen voor groepen tot 28 personen. Ze bieden zorg als je dat nodig hebt en streven ernaar om je een zorgeloze ontsnapping te bieden.


” Ertussenuit zonder beperkingen “


Kim Janssens runt sinds maart 2019 Hoeve Genemeer, waar gasten zorgeloos kunnen verblijven. Met een achtergrond als vrijwilliger voor personen met een beperking en 10 jaar ervaring in het begeleiden van vakanties voor mindervaliden, is Hoeve Genemeer de verwezenlijking van haar levensdroom: gastvrijheid en zorg combineren om mensen te laten genieten van een mooie tijd.


” Een warm welkom thuis in Hoeve Genemeer “


Hoeve Genemeer biedt een toegankelijke vakantiewoning voor maximaal 28 personen, met 6 kamers die elk een eigen terras en badkamer hebben, evenals twee gemeenschappelijke badkamers. De accommodatie is ideaal voor gezinnen, vriendengroepen, leefgroepen, jeugdbewegingen en teambuilding, met de nabijheid van de avonturenberg. Alle kamers en voorzieningen bevinden zich op de begane grond zonder drempels, waardoor het geschikt is voor mensen met beperkingen. Elke kamer heeft een eigen badkamer met inloopdouche en toilet met steunarmen. 

Voor rolstoelgebruikers zijn er toegankelijke wastafels in 2 kamers. Er zijn ook hoog-laagbedden voor extra comfort. Een gespecialiseerde zorgbadkamer met tilliften, een douchebrancard, een zorgbad, douchestoelen en toilet met steunarmen is beschikbaar voor gasten die extra zorg nodig hebben. Ondertussen zijn er ook reeds 4 onberijdbare lavabo’s. Thuisverpleging kan geregeld worden. Hoeve Genemeer streeft ernaar om gasten een aangenaam verblijf zonder beperkingen te bieden, en het is een erkend zorgverblijf in Vlaanderen. Huisdieren zijn niet toegestaan, behalve assistentiehonden.


” Zorg voor iedereen! “


Bij Hoeve Genemeer vind je veel buitenactiviteiten in een ruime tuin, zoals een blotevoetenpad, hindernissenparcours, speeltuin en zandbak. Er is ook een kinderboerderij met geiten en kippen. Ze verhuren aangepaste fietsen, waaronder een plateaufiets en een duofiets, zodat iedereen van mooie fietstochten kan genieten.

In de omgeving van Beringen zijn er tal van attracties, waaronder klimmen in Alpamayo, duiken in de Todi-duiktoren, cultuur in Bokrijk, fietsen door het Water, blauwbessen plukken en proeven bij Blueberry Fields, fietsen door de Bomen in Hechtel-Eksel, en de Avonturenberg beklimmen. Voor meer informatie over wat er in Beringen te doen is, kun je de website van Beringen raadplegen.

 


” Zowel met als zonder beperking: je komt tijd te kort om alles te doen! “