Welkom op het betoverende en splinternieuwe Stoeberpad in het pittoreske Oud-Turnhout! Dit betoverende pad met negen spannende elementen wacht erop om ontdekt te worden, omgeven door prachtige natuur en adembenemende landschappen.

Treed binnen in een wereld van rust en sereniteit terwijl je wandelt langs weelderige groene bossen, kabbelende beekjes en schilderachtige uitzichten. Het Stoeberpad biedt een unieke ontsnapping uit de drukte van het dagelijkse leven, waar je kunt genieten van de harmonie van de natuur en even helemaal tot rust kunt komen.

De perfect aangelegde route neemt je mee op een ontdekkingsreis door de verborgen schatten van Oud-Turnhout. Het pad is geschikt voor zowel jong als oud, ideaal voor een gezellige wandeling met familie of een romantische uitstap met je geliefde.


Stoeberen maar!


Of je nu een fervent wandelaar bent of gewoon op zoek bent naar een rustige plek om je gedachten te laten afdwalen, het Stoeberpad zal je zeker bekoren. Geniet van de frisse lucht, luister naar het gezang van vogels en laat je zorgen achter je terwijl je opgaat in de natuurlijke pracht van dit betoverende pad.

Waar wacht je nog op?  Breng je familie en vrienden mee en laat je verwonderen door de magie van de natuur en de speelse geheimen die het te bieden heeft. Kom en ontdek het Stoeberpad in Oud-Turnhout, een adembenemend stukje paradijs in het hart van de natuur. Wees klaar om betoverd te worden en laat jezelf onderdompelen in dit onvergetelijke avontuur op het natuurbeleefpad!

Startplaats:

Bezoekerscentrum Landschap De Liereman
Schuurhovenberg 43
2360 Oud-Turnhout

Bron:

Officiële pagina van het Stoeberpad, zoals vermeld op de website van Toerisme Kempen.

Info betreffende de foto’s op deze pagina: © Copyright Toerisme Kempen, © Copyright De Backer Mie.