Welkom bij De Raadkamer, Nederkouter 3, 9000 Gent; een betoverend restaurant gelegen in het hart van het historische Gent. Stap binnen in een wereld waar culinaire kunst en verfijning samenkomen om een onvergetelijke gastronomische ervaring te creëren.

Het moment dat je door de deuren van De Raadkamer stapt, word je verwelkomd door een warme en sfeervolle ambiance. De prachtige inrichting, geïnspireerd op de klassieke Belgische architectuur vermengd met eigentijdse elementen, creëert een elegant en uitnodigend decor.


Stap binnen in de magische wereld van De Raadkamer, een betoverend kamerrestaurant dat verborgen schatten van smaak en gezelligheid herbergt, pal in het hart van het bruisende Gent.


Ons getalenteerde team van chef-koks is gepassioneerd door smaak en innovatie. Ze hebben een harmonieus menu samengesteld met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van de hoogste kwaliteit, vaak afkomstig van lokale leveranciers. Van heerlijk malse steaks tot verfijnde zeevruchten en verrassende vegetarische opties, elk gerecht is een kunstwerk op zich.

De uitgebreide wijnkaart is met zorg samengesteld en biedt een uitgelezen selectie aan wijnen die perfect aansluiten bij de verschillende smaken op het menu. Onze sommelier staat klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de ideale wijn die jouw culinaire reis zal verrijken.

Of je nu een romantisch diner voor twee hebt gepland, een bijzondere gelegenheid wilt vieren of gewoonweg wilt genieten van een voortreffelijke maaltijd, De Raadkamer belooft een onvergetelijke ervaring te bieden. Onze toegewijde en attente bediening zorgt ervoor dat je je als een gewaardeerde gast voelt en dat elk detail van je avond perfect wordt verzorgd.

Laat je verrassen door de unieke smaakcombinaties, de artistieke presentatie en de gastvrije sfeer van De Raadkamer. Ontdek de verborgen parel in Gent waar gastronomie en genot hand in hand gaan, en maak van elk bezoek een onvergetelijke culinaire reis.


De onbetwiste ster van onze menukaart is de legendarische Gentse waterzooi, bekroond tot de absolute favoriet in de stad!


Laat je smaakpapillen verwennen door een oprecht culinair avontuur, waar eerlijke en verrukkelijke seizoensgebonden gerechten de hoofdrol spelen. Bovendien zijn de meesterlijke kreeftbereidingen van chef Tom een ware attractie voor fijnproevers en liefhebbers van deze zeelekkernij.

Of je nu kiest voor een heerlijke weeklunch of jezelf wilt trakteren op het verleidelijke marktmenu, gastvrouw Kim staat altijd met een stralende glimlach klaar om je te verwelkomen in ons warme en gastvrije toevluchtsoord.

Ontdek de magie van De Raadkamer en laat je meevoeren op een culinaire reis vol verrassingen en genot. Wij beloven dat je vertrekt met een hart vol herinneringen en een verlangen om snel weer terug te keren naar deze buitengewone culinaire oase in Gent!

Bron:

Officiële website van De Raadkamer, waarvan ikzelf de tekst wat aangepast heb.

Info betreffende de foto’s op deze pagina: © Copyright Ryckaert Gino.