kasterlee
Ik zie de meesten onder jullie nu de wenkbrauwen fronzen terwijl je de vraag stelt: wat is nu in Godsnaam CuliFun? Wel sta me toe om dat eens te verduidelijken. CuliFun is in het leven geroepen voor iedereen die van avontuur en lekker eten houdt.

Gewapend met een gps-toestel is het de bedoeling dat je een wandeling maakt van 5 kilomter, terwijl je onderweg een aantal leuke opdrachten moet uitvoeren. Ondertussen vind je dan ook de verschillende restaurants waar je verwacht wordt om te genieten van een aperitiefje met een amuse, gevolgd door een voor-, een hoofd- en een nagerecht.

Dit spannende avontuur duurt ongeveer 5 uur en kost slechts 50 euro per persoon met inbegrip van de huur van het gps-toestel, de aperitief, het voorgerecht met een consumptie, het hoofdgerecht met een consumptie en een dessert met koffie of thee.

Nu om zeker te zijn van je uitstap, reserveer je best minstens vijf werkdagen op voorhand bij Toerisme Kasterlee; en hou er rekening mee dat er zowel op maandag als op dinsdag geen CuliFun mogelijk is. Belangrijk om te weten is dat deze leuke ontspanning loopt van 1 oktober tot en met 1 mei 2016.

Toerisme Kasterlee vind je terug op de Markt 13 in Kasterlee. Telefonisch te bereiken via het nummer 014 / 84 85 19 of via mail naar toerisme@kasterlee.be

Met dank aan de dienst Toerisme Kasterlee

Foto:© Toerisme Provincie Antwerpen en de fotograaf van dienst is De Backer Mie