Ontdek een wijnhuis in de betoverende Vlaamse Ardennen: dé ideale plek voor teambuilding, familie-uitjes en vriendenavonturen! Ervaar het buitengewone met sprankelende wijnproeverijen en een avontuurlijke rit in een klassieke 2CV, Méhari of Dyane. Een unieke en onvergetelijke ervaring wacht op jou en je gezelschap!

Teambuilding:

Versterk je bedrijfsteam op een leuke en doeltreffende manier met onze teambuildingactiviteiten. Geniet van een mix van plezier, samenwerking en uitdaging terwijl je de schilderachtige Vlaamse Ardennen verkent in onze 2CV’s, Méhari’s of Dyanes. Bezoek een wijnhuis en ontdek samen de wijngaard, wijnmakerij en kelder onder begeleiding. Een deskundige uitleg over het productieproces wordt gevolgd door een degustatie met uitzicht op de wijngaard en wijnmakerij.

Familie-uitstap:

Verwen je familie met een plezierige en ontspannen dag door een bezoek te brengen aan een wijnhuis. Onze 2CV-ritten zijn geschikt voor alle leeftijden en bieden een unieke manier om de prachtige omgeving te ontdekken. Maak een tussenstop bij een wijngaard voor een relaxte rondleiding en proeverij. Creëer onvergetelijke momenten met je geliefden terwijl je samen van heerlijke wijnen en de charme van de Vlaamse Ardennen geniet.

Uitje met je vrienden:

Beleef een avontuurlijke en gezellige dag met vrienden door een wijnhuis te bezoeken in de Vlaamse Ardennen. Ontdek de perfecte balans tussen opwinding en ontspanning. Stap in onze 2CV’s, Méhari’s of Dyanes en verken samen de prachtige landschappen. Onderweg bezoek je een uitgestrekt wijnhuis voor een professionele rondleiding en degustatie op 10 hectare. Of je nu wijnliefhebber bent of gewoon een leuke dag zoekt, onze 2CV-ritten bieden plezier en genot in overvloed.

Contacteer ons vandaag nog voor de ideale mix van avontuur, wijn en gezelligheid. Van teambuilding tot familie-uitjes en vriendendagen, wij maken jouw dag bijzonder. Boek nu en geniet van een onvergetelijke ervaring in de betoverende Vlaamse Ardennen!

Roadbook:

Bij aanvang ontvang je een roadbook. Dit volgt het traditionele “bolletje-pijltje” principe, met tekeningen die rechte lijnen weergeven en niet exact de werkelijke situatie. We vragen respect voor weggebruikers en de wegcode, aangezien het parcours voornamelijk over kleine landwegen gaat waar ook voetgangers en fietsers aanwezig zijn. Veiligheid gaat voorop, dus rijd voorzichtig en geniet van de rit.

Het Wijnhuis:

In 2017 werd wijndomein Cruysem opgericht uit een diepgaande passie voor wijn. Het domein strekt zich nu uit over 10 hectare in de Vlaamse Ardennen en omvat Chardonnay, Pinot noir, Pinot Meunier en Pinot blanc druiven.

De focus ligt op mousserende wijnen volgens de traditionele methode. De bodem bestaat uit zandleem met onderliggende ijzerzandsteen, wat mineraliteit aan de wijnen toevoegt.

Onder begeleiding verken je de wijngaard, wijnmakerij en kelder. Je ontvangt een deskundige uitleg over het productieproces, gevolgd door een degustatie met uitzicht op de wijngaard. Geschikt voor vrienden, collega’s (teambuilding), familie en individuen.

Kies voor een totaalervaring door een rondleiding met degustatie te combineren met lunch/diner. Neem contact op voor meer informatie.

Inbegrepen in de prijs:

 1. Eén bundel per auto met afgedrukte route.
 2. Huur van wagens (maximaal 4 personen per auto).
 3. Privérondleiding op het wijndomein inclusief degustatie (duur: ongeveer 1 uur en 45 minuten).
 4. Volle benzinetank bij vertrek en bij terugkeer (enkel E5-brandstof, bewijs meebrengen).
 5. Mogelijkheid tot aankoop van een benzineforfait als niet is getankt.
 6. Verzekering en meer – lees onze algemene voorwaarden voor meer informatie.

Wanneer:

Voormiddag:

 • 09:00 uur: Afspraak bij De2Pk’tjes
 • 11:00 uur: Bezoek aan het wijnhuis + degustatie met zicht op de wijngaard
 • 13:00 uur: Terugkeer bij De2Pk’tjes

Namiddag:

 • 14:00 uur: Afspraak bij De2Pk’tjes
 • 16:00 uur: Bezoek aan het wijnhuis + degustatie met zicht op de wijngaard
 • 18:00 uur: Terugkeer bij De2Pk’tjes

Indien je een volledige dag wenst, kunnen we dit samen uitwerken (minimaal 15 personen).

Let op: Rijden en drinken gaan niet samen. We vertrouwen erop dat de chauffeurs zich aan deze regel houden!

Minimum aantal personen:

Voor groepen van 15 tot 36 personen:

 • Prijs per persoon op basis van 4 personen per wagen.

Voor groepen van minder dan 15 personen:

 • Bezoek en degustatie zijn ook mogelijk, maar we werken met een forfait.
 • Raadpleeg onze formules voor de prijzen.

Bron: website 2Pk’tjes en publitekst geschreven door de Heer Sam Mersseman, zaakvoerder van de 2Pk’tjes.

Met dank aan de Heer Sam Mersseman.

Info betreffende de foto’s op deze pagina: © Copyright Sam Mersseman.