Stap in de geschiedenis met de boeiende groepswandeling ‘De Kommandantur in Ertvelde’, uitgebracht ter herdenking van WOI. Download de route en laat je leiden langs de stille getuigen van de Eerste Wereldoorlog. Ontdek verborgen verhalen achter gebouwen en locaties waar je anders achteloos voorbij zou lopen.

In de brochure kom je meer te weten over het indrukwekkende verleden van Ertvelde, waar talloze gebouwen tijdens de Eerste Wereldoorlog door de Duitse bezetter werden ingepalmd. De route onthult een onverwachte geschiedenis die je zeker zal verbazen.

Wil je de wandeling nog boeiender maken? Kies dan voor een ervaren gids, die je niet alleen voorziet van extra informatie, maar ook een schat aan boeiende anekdotes met je deelt. Een unieke kans om de geschiedenis tot leven te brengen!

Voor slechts 40 euro, kan een groep van maximaal 20 personen deze meeslepende ervaring delen. Mis deze kans niet om een bijzondere en leerzame wandeling te maken door het verleden van Ertvelde. Download de route via de officiële website van de gemeente Evergem,  en maak je klaar voor een onvergetelijke reis terug in de tijd!

Laat deze betoverende wandelbrochure je meenemen op een reis door de tijd, langs stille getuigen van de Eerste Wereldoorlog in het historische Ertvelde. Ontdek hoe de Duitse bezetter destijds talloze gebouwen en locaties in beslag nam en leer meer over het alledaagse leven tijdens de bezetting. Stap in de voetsporen van het verleden en laat je meevoeren door de geschiedenis van deze bijzondere plek. Een fascinerende en gedenkwaardige ontdekkingsreis wacht op jou!

 

Bron: Officiële website van de Gemeente Evergem.

Met dank aan de gemeente Evergem.

Info betreffende de foto’s op deze pagina: © Copyright Ryckaert Gino.