Wij bieden u als toerist, zakenman of bezoeker aan Gent een aangenaam verblijf in onze stad en wensen u zoete dromen in Cuberdon Bed and Breakfast.

In 1927 werd ons huis gebouwd. In 2004 en 2007 werd onze stadswoning heringericht als bed and breakfast. Het biedt dankzij zijn grote ramen veel licht en ruimte aan zijn inwoners. Onderaan in het huis wonen wij, een leraar en een architect (www.aqui-architects.com). In de bovenste verdiepingen zijn er drie gastenkamers en een ontmoetingsruimte ingericht. In 2011 maakten we voor elke kamer een eigen badkamer. U geniet volop van de rust van dit statige huis.

Alle kamers zijn uitgerust met twee comfortabele eenpersoonsbedden (type boxspring) en antiallergisch beddengoed. In onze kamers vindt u geen vasttapijt zodat mensen met een allergie zonder probleem bij ons kunnen slapen. Elke kamer heeft een eigen badkamer (met douche, wastafel en wc), waarvan 2 ensuite. Na een zorgeloze en rustige nacht, serveren wij u ’s morgens graag een lekker ontbijtbuffet.

Na een drukke werkdag, een dag rondwandelen in de stad of fietsen in de streek, kan men bij ons heerlijk ontspannen in de infraroodsauna, onder de regendouche of op de massagetafel.

Het centrale thema is de ‘cuberdon’, een zoet en kegelvormig Gents snoepje dat beter bekend staat als ‘neuzeke’, ‘topke’ of ‘tsjoepke’. U vindt ze overal in huis, zowel om te proeven, als verwerkt in de kunstwerken, de foto’s en het logo.Stadscentrum binnen loopafstandDe ligging van onze B&B biedt veel voordelen. Het stadscentrum bereik je in minder dan 30 minuten te voet of een tiental minuten per fiets. Er zijn ook fietsen te huur bij ons. Er is voldoende openbaar vervoer en fietsroutes liggen dichtbij ons huis. Beide stations (Sint-Pieters en Dampoort), de historische gebouwen, de Gentse musea, Flanders Expo, de haven, de universiteitsgebouwen, de afrit van de autosnelweg (E40 Brussel-Oostende, E17 Antwerpen-Rijsel) en verschillende ziekenhuizen zijn makkelijk binnen het kwartier te bereiken.

In ons huis mag niet gerookt worden en wij laten geen huisdieren toe. Persoonlijke aandacht vinden wij heel belangrijk. Wij geven u graag toeristische uitleg of helpen u bij het kiezen van een restaurant. Wij kijken uit naar uw komst! Lees alles nog eens na op hun website via deze link:  http://www.cuberdon.be/.

Kurt en Jurgen vragen een minimum boeking van 2 nachten, maar in Gent is er dan ook meer te zien dan voor een verblijf van één nacht. Deze pagina werd gepost met de vriendelijke toestemming van de beide uitbaters van Cuberdon Bed and Breakfast, Kurt en Jurgen.